Buniduo Gel Comfort Ορθοπεδικός διορθωτικός νάρθηκας για το κότσι, Ελλάδα, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή

Διαχειριστής
February 21, 2021

Διαχωριστής για το πόδι Buniduo Gel Comfort κατά του κοτσιού με τεχνολογία αναπνεύσιμης σιλικόνης

Το Buniduo Gel Comfort  είναι ένας φυσικός και ασφαλής τρόπος για την καταπολέμηση από το κότσι! Γνωρίστε τον μοναδικό διαχωριστή για το δάχτυλο valgus! Διαχωριστής για το πόδι κατά του κοτσιού με τεχνολογία αναπνεύσιμης σιλικόνης, το μη επεμβατικό πρόγραμμα ανακούφισης από το κότσι. Ο αφόρητος πόνος, το πρήξιμο, η βλαισότητα του μεγάλου δακτύλου σας δηλητηριάζουν τη ζωή; Πρέπει να εγκαταλείπεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες; Τα προβλήματα του κοτσιού μπορούν να σας αφαιρέσουν την καθημερινή χαρά. Έρευνες από το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Ορθοπεδικής στη Ζυρίχη, δείχνουν ότι έως το έτος 2022 θα έχει προβλήματα με το κότσι έως και το 68% των ανθρώπων άνω των 40 ετών. Η ανάπτυξη του κοτσιού επηρεάζεται από: τον εκφυλισμό των αρθρώσεων, την εφαρμογή στενών παπουτσιών με μεγάλη μύτη, το υπερβολικό βάρος, τις γενετικές τάσεις, τον “όρθιο” τρόπο ζωής, την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας Η παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου στο πόδι μπορεί να είναι μηχανικής, γενετικής ή εκφυλιστικής φύσεως. Είναι τρομακτικό, αλλά μπορείς να το αποφύγεις!

buniduo-gel-comfort

Εγκεκριμένο από ειδικούς Ορθοπεδικούς

  • Αξιοπιστια 99.9% 99.9%
  • αποτελεσματικοτητα 97.1% 97.1%
  • ασφαλεια 98.1% 98.1%
  • τιμη 97.8% 97.8%
  • Συνολικη βαθμολογια 99.1% 99.1%

Ο Buniduo Gel Comfort είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αναπνεύσιμη σιλικόνη, που δεν προκαλεί εκδορές ή φλεγμονές στο δέρμα. 

Σίγουρα δεν έχετε ονειρευτεί ποτέ ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα προϊόν που με φυσικό και ανώδυνο τρόπο μπορεί να τροποποιήσει το πρόβλημα του hallux valgus. Αλλά υπάρχει και όλοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα ή επιπλοκή. Αυτό που θα πάρετε είναι όμορφα πόδια και η ικανοποίηση που ανακάλυψα επιτέλους ένα τέτοιο προϊόν. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι μόνο το πρωτότυπο μπορεί να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο, ενώ χιλιάδες αντίγραφα του Buniduo Gel Comfort που κυκλοφορούν στην αγορά δεν θα σας δώσουν ποτέ όλα αυτά τα πραγματικά απίστευτα αποτελέσματα. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να καταπραΰνετε τους επώδυνους εκφυλισμούς και να βελτιώσετε με φυσικό τρόπο τη λειτουργία των ποδιών. Η προηγμένη τεχνολογία της αναπνεύσιμης σιλικόνης διεγείρει την αυτοαναγέννηση των ιστών σε κυτταρικό επίπεδο.

Hallu-Forte

Έχετε αυτά τα συμπτώματα κοτσιού; Πώς δημιουργείται το Κότσι!

Βασική αιτία είναι η κληρονομική προδιάθεση. Εξίσου σημαντικό είναι τα στενά και ψηλοτάκουνα παπούτσια και γι’ αυτό το λόγο η αναλογία γυναίκες προς άνδρες είναι 9 προς 1. Κότσι είναι η παραμόρφωση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού κατά την οποία το μεγάλο δάκτυλο κλίνει προς τα υπόλοιπα δάκτυλα ενώ το πρώτο μετατάρσιο φέρεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ο βλαισός μέγας δάκτυλος (κότσι) είναι η συχνότερη παραμόρφωση που ταλαιπωρεί τον γυναικείο πληθυσμό και που, εκτός από την αντιαισθητική εικόνα, προκαλεί και μεγάλο πόνο.

Η συνηθέστερη αιτία ακόμη για το κότσι ποδιού (αλλά όχι αποκλειστική) είναι η  χρήση στενών και ψηλοτάκουνων παπουτσιών πολλές ώρες την ημέρα. Αυτά, πιέζουν τα δάκτυλα σε στενό χώρο, τοποθετώντας τα σε αφύσικες θέσεις.

Αυτός είναι και ο λόγος που βλαισός μέγας δάκτυλος εμφανίζεται πολύ συχνότερα σε γυναίκες, με μια αναλογία γυναικών προς άνδρες 10:1. Από αναλύσεις σε σκελετούς βρέθηκε πως το μεσαίωνα η αναλογία ανδρών/γυναικών με κότσι ήταν 1:1. Μάλιστα, τον 16-17ο αιώνα υπερτερούσαν οι άνδρες, λόγω της χρήσης στενών υποδημάτων με τακούνι! Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες, όπως η κληρονομικότητα (από μητέρα σε κόρη, ιδίως όταν εμφανίζεται σε νεαρές κοπέλες), η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η βλαισοπλατυποδία. Εκτός από τις “τοπικές” αιτίες, έχουν ενοχοποιηθεί και άλλες καταστάσεις, όπως ο βραχύς αχίλλειος τένοντας και γαστροκνήμιος μυς, η βλαισότητα του γόνατος (βλαισογονία) και η έξω στροφή του γόνατος και του ισχίου.

Στα πλάγια του δακτύλου αναπτύσσεται ένα εξόγκωμα (γνωστό ως «κότσι») το οποίο εξαιτίας της τριβής με τα παπούτσια, μπορεί να φλεγμαίνει (ορογονοθυλακίτιτδα), να είναι πρησμένο και συχνά παρουσιάζει πάχυνση και αλλαγή χρώματος (σκούρο δέρμα). Σε πιο προχωρημένες περιπτώσεις, η παραμόρφωση του 1ου δακτύλου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να βρεθεί από κάτω από το 2ο δάκτυλο, που επίσης παραμορφώνεται. Τότε δημιουργούνται και στο δέρμα σκληρύνσεις, κάλοι και τύλοι, που καθιστούν τη βάδιση με υποδήματα, αρκετά επώδυνη.

Πώς φαίνεται το Κότσι στο Πόδι;

Πρώτο Βήμα

Το κότσι στο πόδι έχει χαρακτηριστική εικόνα. Αρχικά το μεγάλο δάκτυλο αρχίζει να στρέφεται προοδευτικά προς τα έξω, πιέζοντας το δεύτερο δάκτυλο. Στη συνέχεια αναπτύσσεται μια εξόστωση (οστεόφυτο) προς τα έσω της άρθρωσης. Αυτή η εξόστωση τρίβεται με το παπούτσι και προκαλεί ένα διαλείποντα ερεθισμό και πόνο κατά τη βάδιση με υποδήματα.

Δεύτερο Βήμα

Η ανάπτυξη τήλων (κάλων) κάνει ακόμα πιο επώδυνη την πάθηση. Αν η πάθηση μείνει χωρίς θεραπεία, η μεταταρσιοφαλαγγική άρθρωση του μεγάλου δακτύλου οδηγείται σε σοβαρού βαθμού υπεξάρθρημα.

Τρίτο Βήμα

Ακολούθως, και ενώ η στροφή του μεγάλου δακτύλου προς τα έξω μεγαλώνει, το δεύτερο δάκτυλο εφιππεύει του μεγάλου δακτύλου και κάμπτεται, στην προσπάθειά του να βρει χώρο μέσα στο στενό υπόδημα. Αυτή η συνυπάρχουσα με το κότσι παραμόρφωση λέγεται σφυροδακτυλία του δεύτερου δακτύλου.

Hallu Forte

Το Buniduo Gel Comfort συνιστάται στην θεραπεία συμπτωμάτων. Χάρη στην αγωγή Buniduo Gel Comfort μπορείτε γρήγορα και φυσικά

Ο πόνος στα πόδια λόγω του κοτσιού, σας έχει κλέψει τη χαρά κατά την εργασία στον κήπο ή τον περίπατο; Δεν μπορείτε να φορέσετε κομψά παπούτσια και το περπάτημα το καλοκαίρι με σανδάλια είναι βασανιστικό; Σύντομα θα μπορείτε να χορεύετε, να τρέχετε και να επιδεικνύετε τα όμορφά σας πόδια! Μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο με φυσικό τρόπο. Ενισχύει κατά πολλές φορές την άρθρωση του μεγάλου δακτύλου. Διαχωρίζει μακροχρόνια τα δάκτυλα του ποδιού. Βοηθά στην γρήγορη καταπράυνση του κοτσιού. Βοηθά στην απόκτηση σωστής θέσης του μεγάλου δακτύλου. Ισιώνει το δάκτυλο με φυσικό τρόπο και με ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο

  • να αποκαταστήσετε τη σωστή ευθυγράμμιση του μεγάλου δακτύλου
  • να καταπραΰνετε τον εκφυλισμό του ποδιού
  • να βελτιώσετε την λειτουργία των ποδιών και να ανακουφίσετε τον πόνο

Η λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι ο μοναδικός μηχανισμός, ο διορθωτικός νάρθηκας Buniduo Gel Comfort. Ο Buniduo Gel Comfort κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αναπνεύσιμα υλικά, που δεν προκαλούν εκδορές και δερματικές φλεγμονές. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να καταπραΰνετε τους επώδυνους εκφυλισμούς και να βελτιώσετε με φυσικό τρόπο τη λειτουργία των ποδιών

Το συμπαγές και ειδικά κατασκευασμένο υλικό, συγκρατεί τέλεια το δάκτυλο στη σωστή θέση, έτσι ανακουφίζει την άρθρωση και επιτρέπει στο μεγάλο δάκτυλο να επιστρέψει στη σωστή του θέση. Η προηγμένη τεχνολογία της αναπνεύσιμης σιλικόνης διεγείρει την αυτοαναγέννηση των ιστών σε κυτταρικό επίπεδο.

Ο σχεδιασμός των διαχωριστών βασίζεται στις αρχές της θερμοδυναμικής κινητικής, η οποία μαζί με το περπάτημα ή την σωματική δραστηριότητα, θερμαίνει τις δομές του συνδετικού ιστού στο πόδι μας, επιταχύνοντας επιπλέον τη διαδικασία αναγέννησης των αρθρώσεων.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή του Buniduo Gel Comfort;

Ο πόνος στα πόδια λόγω του κοτσιού, σας έχει κλέψει τη χαρά κατά την εργασία στον κήπο ή τον περίπατο; Δεν μπορείτε να φορέσετε κομψά παπούτσια και το περπάτημα το καλοκαίρι με σανδάλια είναι βασανιστικό

ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
Ποτέ, πραγματικά ποτέ δεν θα απαλλαγείς από το βλαισό μεγάλο δάκτυλο και δεν θα ανακτήσεις την κινητικότητα όταν υποφέρεις από τον πόνο. Ο πόνος σπάει τον καθένα μας αργά ή γρήγορα. Αυτός ο τρόπος νικάει τον πόνο. Δε θα τον νιώθεις. Ο πόνος θα σταματάει σε κυτταρικό επίπεδο.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ
Μετά από μερικές ημέρες εφαρμογής του Buniduo Gel Comfort το επίπεδο της σκληρότητας και της ευελιξίας των αρθρίτιδών σου θα αρχίζει να αυξάνεται απότομα. Έτσι θα γίνεται μέχρι και τη δέκατη μέρα. Αυτό το υψηλό επίπεδο θα εγκατασταθεί και θα έχεις τουλάχιστον έως και 80% δυνατότερες αρθρώσεις από τι έχεις σήμερα.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ HALLUX VALGUS
Από τη στιγμή που θα αρχίσεις τη θεραπεία, η καταπολέμηση του εκφυλισμού των ποδιών θα ξεκινήσει αυτόματα. Δεν θα είναι απαραίτητο να σκέφτεσαι συνέχεια αυτό. Δεν θα αισθάνεσαι οποιοδήποτε πόνο ή πρήξιμο, άρα θα ξεχάσεις ότι το πόδι σου ανακτά την υγεία όμορφη εμφάνιση.

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

buniduo-gel-comfort

Το Buniduo Gel Comfort μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 17th June 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Buniduo Gel Comfort, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Veniselle, τιμή, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, οδηγίες χρήσης, φαρμακείο

Veniselle, τιμή, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, οδηγίες χρήσης, φαρμακείο

Το Veniselle έχει αναγνωριστεί ως το μόνο αποτελεσματικό προϊόν με τοπική δράση για τη θεραπεία των κιρσών. Μια αγωγή με την κρέμα επαναφέρει τις φλέβες στην υγιή τους κατάσταση, κάτι που προηγουμένως ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές μεθόδους.

read more
Hallu Forte Ορθοπεδικός διορθωτικός νάρθηκας για το κότσι, Ελλάδα, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή

Hallu Forte Ορθοπεδικός διορθωτικός νάρθηκας για το κότσι, Ελλάδα, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή

Το Hallu Forte είναι μια ορθοπεδική συσκευή που βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του hallux valgus (Κότσι). Προσφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

read more
Μαγνητική ζώνη γόνατος Flexigausse Ελλάδα. Τιμή, πόσο κοστίζει, αγορά, τι είναι, σχόλια, κριτικές, skroutz, forum, αξιολογήσεις χρηστών 2021

Μαγνητική ζώνη γόνατος Flexigausse Ελλάδα. Τιμή, πόσο κοστίζει, αγορά, τι είναι, σχόλια, κριτικές, skroutz, forum, αξιολογήσεις χρηστών 2021

Χρησιμοποιώντας το Flexigausse θα εξαλείψετε αμέσως τον πόνο στα Γόνατα και θα ανακτήσετε την φυσική σας κατάσταση εντός 28 ημερών. Με τον σταθεροποιητή γόνατος η θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα.

read more

Pin It on Pinterest

Share This