Denta Seal Οδοντόκρεμα για λεύκανση των δοντιών, τιμή, σχόλια, κριτικές, skroutz, forum, παρενέργειες, απάτη, φαρμακείο

Διαχειριστής
February 18, 2021

Οδοντόκρεμα Denta Seal με σφραγιστική δράση

Οδοντόκρεμα για λεύκανση των δοντιών Denta Seal έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, καθώς και για την λεύκανση. Το προϊόν αυτό σας επιτρέπει να απαλλαγούμε από τις ρωγμές και σημάδια της φθοράς των δοντιών. Βολικό και ό, τι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, χωρίς την ανάγκη να πάει στον οδοντίατρο. Αποτελεσματικά τρέφει επίσης στοματική κοιλότητα και αποτρέπει τη ζημία στα δόντια.

Βάση της επανορθωτικής φόρμουλας της DENTA SEAL αποτελεί ο υδροξυαπατίτης. Τα σωματίδιά του σφραγίζουν τους πόρους και τις σχισμές που δημιουργούνται στην επιφάνεια του σμάλτου. Ως αποτέλεσμα, το σμάλτο γίνεται πολύ λευκό και πιο ανθεκτικό στην επίδραση των βακτηρίων της οδοντικής πλάκας.

 Πολλές οδοντόκρεμες δεν μπορούν να παράσχουν την προστασία από την τερηδόνα, παρά μόνο βοηθούν στο να καθαριστούν τα υπολείμματα των τροφών από τα δόντια δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Για την ολοκληρωμένη προστασία όμως αυτό δεν επαρκεί.

Η DENTA SEAL είναι επαναστατικό προϊόν στον τομέα της οικιακής φροντίδας της στοματικής κοιλότητας.

Denta Seal

Εγκεκριμένο από ειδικούς Οδοντίατρους

  • Αξιοπιστια 99.8% 99.8%
  • αποτελεσματικοτητα 97% 97%
  • ασφαλεια 99% 99%
  • τιμη 98.5% 98.5%
  • Συνολικη βαθμολογια 98.5% 98.5%

Ενίσχυση του σμάλτου των δοντιών

Το σμάλτο των δοντιών είναι ο ιστός που καλύπτει το οδοντικό στέμμα. Η κύρια λειτουργία του είναι να προστατεύει τα δόντια από μηχανικές και χημικές βλάβες. Το πάχος του σμάλτου στο τμήμα μάσησης του δοντιού είναι το πολύ 1,7 mm, είναι πολύ λεπτότερο στις πλευρές και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου λαιμός. Δεδομένου ότι παίρνει πάντα αρνητικό αντίκτυπο υπό επιθετικών περιβαλλοντικών παραγόντων (που προκύπτει είναι προβλήματα όπως μηχανική βλάβη, ένα φθορίου έκλουση των σωματιδίων σμάλτου και ασβεστίου), ενισχύοντας οδοντικό σμάλτο – μια απαραίτητη διαδικασία για κάθε άτομο.

Το Denta Seal από την πρώτη κι όλας εβδομάδα ενισχύει φυσικά το σμάλτο των δοντιών και σταματά την καταστροφή τους από τα οξέα των τροφών και την τερηδόνα. Παράλληλα, προστατεύει από τα μικρόβια, τους ερεθισμούς των ούλων και τον στοματικό βλενογόννο.

Denta-Seal

Η λεύκανση δοντιών είναι μια διαδικασία κατα την οποία απομακρύνονται λεκέδες από τα δόντια και φυσικά τελικά τα δόντια γίνονται λευκότερα.

Με την οδοντική λεύκανση επιτυγχάνεται ένα χαμόγελο λαμπερό, που αποπνέει υγεία και ομορφιά, και το οποίο προσδίδει αυτοπεποίθηση και νεανικότητα. Ένα λαμπερό χαμόγελο θεωρείται γοητευτικό και έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία μας, αλλά και σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και επαγγελματικής μας ζωής.

Η ”χημική” λεύκανση αφορά την αλλαγή του χρώματος των φυσικών δοντιών και θεωρείται μη επεμβατική θεραπεία, χωρίς καμία επίπτωση στη δομική αντοχή των δοντιών και στη γενική υγεία τού οργανισμού.

Γιατί αποχρωματίζονται τα δόντια; 

Το χρώμα των δοντιών διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, με συχνότερες τις αποχρώσεις του κίτρινου ή ακόμα και του γκρι. Κάποιοι γεννιούνται με εμφανώς πιο κίτρινα δόντια, ενώ άλλοι παραπονιούνται οτι τα δόντια τους χάνουν σταδιακά το αρχικό φωτεινό χρώμα τους και γίνονται πιο σκοτεινά και κίτρινα.

Τα δόντια με την πάροδο του χρόνου χάνουν σιγά – σιγά το φωτεινό χρώμα τους και γίνονται πιο κίτρινα και σκούρα. Αυτό είναι μία φυσιολογική εξέλιξη, καθώς με τα χρόνια εναποτίθεται μεγαλύτερο ποσό οδοντίνης εσωτερικά των δοντιών. Η οδοντίνη (οδοντικός ιστός κάτω από το σμάλτο των δοντιών) διαθέτει από τη φύση της ένα πιο σκούρο κίτρινο χρώμα και στην ουσία είναι αυτή που καθορίζει το χρώμα των δοντιών μας. Η εναπόθεση οδοντίνης σε συνδυασμό με την αποτριβή του σμάλτου των δοντιών, που επίσης συμβαίνει με το πέρασμα των χρόνων, δικαιολογούν συχνά το φαινόμενο του αποχρωματισμού των δοντιών.

Διάφοροι άλλοι παράγοντες που επίσης ευθύνονται για τη μεταβολή του χρώματος των δοντιών είναι το κάπνισμα, η κατανάλωση κόκκινου κρασιού ή αναψυκτικών με χρωστικές κλπ. Επίσης η κακή στοματική υγιεινή οδηγεί στην κατακράτηση πλάκας και πέτρας στην επιφάνεια των δοντιών, με αποτέλεσμα τα δόντια να εμφανίζονται δυσχρωμικά και κίτρινα. Παλιά χαλασμένα σφραγίσματα, όπως και τα μαύρα σφραγίσματα του αμαλγάματος προσδίδουν στα δόντια ένα γκρίζο ή κίτρινο χρώμα. Το ίδιο σκουρόχρωμο γκρι χρώμα παρουσιάζουν συχνά τα απονευρωμένα δόντια ή δόντια που έχουν νεκρωθεί και χρειάζεται να απονευρωθούν. Επιπρόσθετα, δόντια με παλιές μεταλλοκεραμικές στεφάνες δοντιών (θήκες) εμφανίζουν ένα γκρι χρώμα στην περιοχή των ούλων.

Denta-Seal
Denta-Seal

Επαγγελματική Φροντίδα από το σπίτι – Πως λειτουργεί το Denta Seal

Πρώτη εβδομάδα

Ο υδροξυαπατίτης σφραγίζει τα ανοικτά οδοντινικά σωληνάρια και προστατεύει τον οδοντικό πολφό από την επίδραση εξωτερικών παραγόντων. Αυτό αποτρέπει τον πόνο και ενισχύει το σμάλτο.

Δεύτερη εβδομάδα

Ραγίσματα και αύλακες (σχισμές) των δοντιών δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για την εγκατάσταση των βακτηρίων και τη μετέπειτα καταστροφή των δοντιών. Κατά τον καθαρισμό των δοντιών η οδοντόκρεμα DENTA SEAL δεσμεύει τα βακτήρια και τα σωματίδια της οδοντικής πλάκας διευκολύνοντας την αφαίρεσή τους από τη στοματική κοιλότητα.

Τρίτη εβδομάδα

Το σμάλτο που έχει ζημιές και μικρά ραγίσματα σκουραίνει, διότι αντανακλά χειρότερα το φως. Ο υδροξυαπατίτης γεμίζει τα ραγίσματα και λειαίνει την επιφάνεια του δοντιού. Το σμάλτο γίνεται λείο και γυαλιστερό, επανέρχεται το αρχικό του χρώμα.

Συνιστάται για καθημερινή χρήση και είναι κατάλληλη για την αντιμετωπιση της Τερηδόνας

Η τερηδόνα είναι νόσος των σκληρών οδοντικών ιστών, η οποία χαρακτηρίζεται από απομεταλλικοποίηση της ανόργανης και αποδομή της οργανικής δομής του δοντιού. Οφείλεται σε ειδικούς μικροοργανισμούς, που υπάρχουν φυσιολογικά στην στοματική κοιλότητα και καλούνται τερηδονογόνοι. Οι τερηδονογόνοι μικροοργανισμοί σχηματίζουν μεγάλες ομάδες στην επιφάνεια των δοντιών (οδοντική πλάκα) και προκαλούν ζύμωση των υδατανθρακών, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή οξέων. Τα οξέα που παράγονται από τους μικροοργανισμούς της οδοντικής πλάκας προκαλούν απασβέστωση, δηλαδή απώλεια ανόργανων συστατικών από τους σκληρούς οδοντικούς ιστούς, με αποτέλεσμα την δημιουργία της τερηδονικής κοιλότητας. Η ύπαρξη και μόνον των τερηδονογόνων μικροοργανισμών δεν είναι ικανή να προκαλέσει εκδήλωση της νόσου, δηλαδή εμφάνιση τερηδονικής κοιλότητας. Επιπλέον παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο είναι η διατροφή αλλά και η αντίσταση του ξενιστή στην δράση των μικροβίων.

Όταν η διατροφή είναι πλούσια σε υδατάνθρακες όπως π.χ. τροφές πλούσιες σε ζάχαρη, άμυλο κτλ. τότε υπάρχει συνεχής τροφοδότηση των τερηδονογόνων μικροοργανισμών με πρώτη ύλη για την πραγματοποίηση ζύμωσης και παραγωγή οξέων. Η παραγωγή οξέως έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του pH στην στοματική κοιλότητα και την πρόκληση απασβέστωσης.

Η οδοντόπρεμα Denta Seal εξαλείφει αποτελεσματικά τις αρχικές ζημιές που προκαλούνται από την τερηδόνα. Σφραγίζει μικρά ραγίσματα και μικροσκοπικούς πόρους στα δόντια. Επαναφέρει τη λευκότητα, μειώνει την ευαισθησία του σμάλτου.

Συνιστάται για καθημερινή χρήση και είναι κατάλληλη για άτομα με σιδεράκια

Πολλές οδοντόκρεμες δεν μπορούν να παράσχουν την προστασία από την τερηδόνα, παρά μόνο βοηθούν στο να καθαριστούν τα υπολείμματα των τροφών από τα δόντια δημιουργώντας πλούσιο αφρό. Για την ολοκληρωμένη προστασία όμως αυτό δεν επαρκεί.

Η DENTA SEAL είναι επαναστατικό προϊόν στον τομέα της οικιακής φροντίδας της στοματικής κοιλότητας.

Χάρη στον υδροξυαπατίτη, η οδοντόκρεμα διεισδύει στο σμάλτο ήδη στο στάδιο του καθαρισμού και γεμίζει όλα τα ραγίσματα, επανορθώνοντας τα δόντια και αναπληρώνοντας την έλλειψη του ασβεστίου και φωσφορικού άλατος.

Η DENTA SEAL είναι επαναστατικό προϊόν στον τομέα της οικιακής φροντίδας της στοματικής κοιλότητας που αντιμετωπίζει την εμφάνιση των μικρο-ραγισμάτων στην οδοντική επιφάνεια, την αλλαγή του χρώματος του σμάλτου, την ανάπτυξη της τερηδόνας. Για την ενίσχυση του σμάλτου και τη λεύκανση των δοντιών συνιστώ την οδοντόκρεμα Denta Seal, τα νανοσωματίδια διεισδύουν με ευκολία βαθιά μέσα στο σμάλτο, ενσωματώνονται γερά στο κρυσταλλικό πλέγμα και ενισχύουν τα αδύναμα σημεία και τα σημεία που υπέστησαν ζημιά.
Με τακτική χρήση έχει ως αποτέλεσμα να μην επιτρέπουν την περαιτέρω καταστροφή του σμάλτου από τα βακτήρια. Ο υδροξυαπατίτης κρυσταλλοποιείται και ενσωματώνεται στη δομή του σμάλτου για να μας “θεραπεύουν”. Εξαλείφει τις αρχικές ζημιές που προκαλούνται από την τερηδόνα διότι αντανακλά με αποδοτικό τρόπο το φως στην στοματική κοιλότητα.

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Denta Seal

Το Denta Seal μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 30th May 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Denta Seal, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

1 Comment

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Pin It on Pinterest

Share This