Proctoren θεραπεία για τις αιμορροΐδες, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, τιμή, σχόλια, απάτη, πιθανές παρενέργειες, εφαρμογή, Ελλάδα & Κύπρος

Διαχειριστής
August 3, 2021

Το Proctoren είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία για τις αιμορροΐδες

 • Σταματά την αιμορραγία μετά από 2 χρήσης. Ανακουφίζει από τη  φλεγμονή και τον πόνο μετά από 3 χρήσης. 
 • Αποτρέπει την επιστροφή των αιμορροΐδων μετά από την πλήρη αγωγή. Απομακρύνει τον κνησμό και ανακουφίζουν από τον πόνο.
 • Θεραπεύει τις ρωγμές και τα έλκη. Αποτρέπει την παθολογία των φλεβών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
 • Εξαλείφει τις λοιμώξεις και τις πυώδεις διεργασίες χάρη στο εκχύλισμα φασκόμηλου. Αποτρέπει την επιστροφή των αιμορροΐδων χάρη στο εκχύλισμα σκόρδου

proctoren

Εγκεκριμένο από ειδικούς Πρωκτολόγους

 • Αξιοπιστια 99.2% 99.2%
 • αποτελεσματικοτητα 98.7% 98.7%
 • ασφαλεια 99% 99%
 • τιμη 97.1% 97.1%
 • Συνολικη βαθμολογια 98.7% 98.7%

Το Proctoren βοηθά σε όλες τις μορφές  αιμορροΐδων

Εσωτερικές αιμορροΐδες. Αιμορραγία κατά τη αφόδευση ή την άσκηση. Προκύπτουν κόμβοι μέσα στον πρωκτικό σωλήνα. Οι κόμβοι βρίσκονται κάτω από τον βλεννογόνο. Ανάλογα με το στάδιο, το μέγεθος των κόμβων αυξάνεται. Μπορεί να πέσουν έξω. Αναπτύσσεται οίδημα και έντονος πόνος

Εξωτερικές αιμορροΐδες. Η αιμορραγία συνήθως δεν υπάρχει. Οι κόμβοι εμφανίζονται κοντά στον πρωκτό (να μην συγχέεται με τους κόμβους που πέφτουν!). Οι κόμβοι βρίσκονται κάτω από το δέρμα. Το μέγεθος των κόμβων – 3 mm ή περισσότερο. Υπάρχει μια ενόχληση και πόνος

Συνδυασμενες. Συνδυάζει τα συμπτώματα εσωτερικών και εξωτερικών μορφών: Αιμορραγία, Εξωτερικοί και εσωτερικοί κόμβοι, Ενόχληση, Οίδημα, Πόνος

Εκτεταμένες έρευνες επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα του Proctoren. Επαναφέρουν τον τόνο και την ελαστικότητα των φλεβών χάρη στο εκχύλισμα echinacea

proctoren

Τί είναι οι αιμορροΐδες;  Ποια είναι τα συχνότερα αίτια;

Αιμορροΐδες είναι ογκίδια του πρωκτού γεμάτα από αίμα και που μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα όπως αιμορραγία και πόνο. Τα προβλήματα αυτά επιβαρύνουν σημαντικά την ποιότητα ζωής και εμφανίζονται τόσο στον άνδρα όσο και στη γυναίκα.

Φυσιολογικά μέσα στον πρωκτό υπάρχουν αιμορροΐδες που μοιάζουν με μαξιλάρια γεμάτα από αίμα. Αυτά βοηθούν στην αφόδευση και τη συγκράτηση των κοπράνων. Όταν αυτά τα αγγειακά μαξιλάρια χάσουν το στήριγμα τους λόγω της συνεχούς και έντονης προσπάθειας αφόδευσης, τότε κρέμονται έξω από τον πρωκτό, γεμίζουν με αίμα και φουσκώνουν. Έπειτα εμφανίζονται οι επιπλοκές της αιμορροϊδοπάθειας που είναι το αίμα, ο πόνος, τα υγρά και η μεγάλη διόγκωση.

Ο σημαντικότερος λόγος που εμφανίζονται οι αιμορροΐδες και προκαλούν προβλήματα είναι το κάθισμα στην τουαλέτα για παραπάνω από πέντε λεπτά, η δυσκοιλιότητα και το έντονο σφίξιμο. Η παρατεταμένη παραμονή στην τουαλέτα προκαλεί έξοδο των αιμορροΐδων και χαλάρωση των ινών που τις συγκρατούν.

Εάν οι αιμορροΐδες μείνουν έξω, το αίμα δεν επιστρέφει και διογκώνονται. Άλλες αιτίες που προκαλούν αιμορροΐδες είναι η ορθοστασία, η έντονη προσπάθεια και τα καθίσματα στην γυμναστική (squat). Η εγκυμοσύνη στις γυναίκες και η παχυσαρκία είναι πολύ σημαντικοί επιβαρυντικοί παράγοντες. 

Το Proctoren θεωρείται από πολλους ειδικούς ολοκληρωμένη θεραπεία για τις αιμορροΐδες

Ποια είναι τα βασικότερα συμπτώματα;

Πρώτο Σύμπτωμα

Μπορεί να γίνει πολύ μεγάλη. Άλλο συχνά πρόβλημα είναι η αιμορραγία. Ο πόνος των αιμορροΐδων μπορεί να είναι μεγάλος αλλά συνήθως δεν είναι μόνιμος. Οφείλεται σε μία ξαφνική επιπλοκή που είναι η θρόμβωση. Η θρόμβωση μπορεί να γίνει μέσα στις αιμορροΐδες ή μπορεί να εμφανισθεί στις εξωτερικές φλέβες γύρω από τον πρωκτό.

Βασικές Αιτίες

Όλα αυτά τα συμπτώματα οφείλονται συχνά στις αιμορροΐδες αλλά ίσως να είναι αποτέλεσμα και άλλων παθήσεων οι οποίες μπορεί να είναι σοβαρές και η αντιμετώπιση τους δεν πρέπει να καθυστερήσει. Σαν παράδειγμα αναφέρουμε ότι το αίμα στα κόπρανα μπορεί να οφείλεται σε ραγάδα, αλλά και σε άλλες παθήσεις του εντέρου, όπως εκκολπώματα, κολίτιδα ή και όγκους του εντέρου. Καρκίνος πρωκτού μπορεί να είναι οτιδήποτε προεξέχει έξω από αυτόν. Ο συνεχής πόνος στον πρωκτό οφείλεται μάλλον σε ραγάδα ενώ ο μόνιμος πρόσφατος πόνος μπορεί να προκαλείται από μόλυνση και φλεγμονή.

Αντιμετώπιση

Αρχικά είναι εξαιρετικά σημαντικό να χρησιμοποιήσετε κάποιες θεραπευτικές κάψουλες όπως οι proctoren. Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψη στον πρωκτολόγο και η διερεύνηση με πρωκτοσκόπηση και ενδοπρωκτικό υπερηχογράφημά είναι απαραίτητη στην πορεία.  Ειδικά το αίμα στα κόπρανα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει απαραίτητα να διερευνηθεί. Αρκετές παθήσεις μπορεί να διαγνωσθούν με το ενδοπρωκτικό υπερηχογράφημα. Πάντως χρειάζεται επιμέλεια στην διερεύνηση των παθήσεων του πρωκτού και αποτελεσματική χρήση των διαθέσιμων διαγνωστικών εξετάσεων.

 

proctoren

Αιμορροΐδες – Αιμορροϊδοπάθεια: Συχνές Ερωτήσεις

Πώς δημιουργούνται οι αιμορροΐδες;

Συνήθως οι αιμορροΐδες εμφανίζονται με το κάθισμα στην τουαλέτα για παραπάνω από πέντε λεπτά, τη δυσκοιλιότητα και το έντονο σφίξιμο. Σημαντικοί επιβαρυντικοί παράγοντες είναι η ορθοστασία, η έντονη γυμναστική και τα παρατεταμένα καθίσματα (squat), η εγκυμοσύνη, η παχυσαρκία η δίαιτα φτωχή σε φυτικές ίνες και η προχωρημένη ηλικία.

Πονάνε οι αιμορροΐδες;

Οι αιμορροΐδες φυσιολογικά δεν πονάνε πολύ εκτός εάν δημιουργηθεί κάποια θρομβωμένη αιμορροΐδα εξαιτίας έντονης δυσκοιλιότητας ή διάρροιας. Οι θρόμβοι είναι ογκίδια γεμάτα από πηγμένο αίμα που προέρχεται από κάποια φλέβα της περιοχής που έσπασε. Μετά από 3-4 ημέρες ο θρόμβος απορροφάται και τα συμπτώματα εξασθενούν.

Ποια είναι η σταδιοποίηση των αιμορροΐδων;

Η κατάταξη των αιμορροΐδων έχει μερική αλλά όχι απόλυτη συσχέτιση με τη βαρύτητά της πάθησης. Ανάλογα με τη βαρύτητα τους, λοιπόν, οι αιμορροΐδες κατατάσσονται σε 4 βαθμούς:

 1. Δεν προβάλλουν από τον πρωκτό
 2. Προβάλλουν κατά την αφόδευση, επανέρχονται αυτόματα
 3. Προβάλλουν κατά την αφόδευση, επανέρχονται με βοήθεια
 4. Παραμένουν πάντοτε έξω.

Χρειάζονται όλες οι αιμορροΐδες χειρουργείο;

Η διόρθωση του τρόπου αφόδευσης και η επιλογή μιας διατροφής πλούσιας σε φυτικές ίνες, μπορεί να θεραπεύσει πλήρως τις αιμορροΐδες. Αν δεν υπάρξει βελτίωση μάλλον χρειάζεται κάποια επέμβαση είτε στο ιατρείο είτε στο χειρουργείο. Οι επεμβάσεις στο νοσοκομείο πρέπει να γίνονται μόνο σε πολύ προχωρημένες καταστάσεις. Αν ο ασθενής επιμένει να κάθεται περισσότερο από 5 λεπτά στην τουαλέτα, τότε δεν έχει νόημα το χειρουργείο.

 

Βεβαιωθείτε στην ποιότητα του θεραπευτικού φάρμακου

Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των μέσων. Προσέξτε, ώστε το φάρμακο να έχει τα πιστοποιητικά που πιστοποιούν την ασφάλεια. Για παράδειγμα, το Proctoren συμφωνεί με όλα τα πιστοποιητικά της Ευρωπαϊκής ένωσης αντί για τα κινέζικα μέσα ή φθηνότερες απομιμήσεις που πωλούνται στα φαρμακεία μέσω μεσαζόντων που είναι μόνο αναξιόπιστες υποσχέσεις της στιγμιαίας επιτυχίας. Μην πιστεύετε εάν εκτός από τη θεραπεία των αιμορροΐδων, υπόσχονται καλή ανάπτυξη των μαλλιών, αφαίρεση ακμής και την αύξηση της μυϊκής μάζας. Θα ήταν καλά, αν η λύση στο τέλος δεν θα σας βλάπτει.

Βδέλλες, έμπλαστρα των αιμορροΐδων ή άλλες πειραματικές μεθόδους που μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με τη δική σας ευθύνη, απλά μην χάσετε την στιγμή που θα είναι δύσκολο να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο με αυτές τις αναποτελεσματικές μεθόδους. Να θυμάστε ότι οι πωλητές σας προσφέρουν οποιαδήποτε ανοησίες, αυτοσχεδιάζοντας από τα διαθέσιμα μέσα για τα κέρδη τους. Η ασθένεια και η υγεία είναι δική σας.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος αφόδευσης;

Η χρήση της σύγχρονης τουαλέτας μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα και αιμορροΐδες. Ο φυσιολογικός τρόπος αφόδευσης είναι σε βαθύ κάθισμα (squat) ή σε τούρκικη τουαλέτα. Έτσι το κορμί και η βαρύτητα συμπιέζουν με φυσικό τρόπο το παχύ έντερο και η γωνία μεταξύ πρωκτού και παχέος εντέρου μικραίνει διευκολύνοντας την αφόδευση.

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

proctoren

Το Proctoren μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 30th May 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Proctoren, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Pin It on Pinterest

Share This