Sanidex κρέμα για ψωρίαση, creama, τιμή, κριτικές, skroutz forum, οδηγίες χρήσης, σχόλια, απάτη, φαρμακείο

Διαχειριστής
February 20, 2021

To Sanidex παρέχει επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Το προϊόν Sanidex  για την ψωρίαση, αν θέλετε να έχετε ένα όμορφο και ελκυστικό δέρμα λιγότερο άγχος για να αναδείξουν. Δοκιμάστε αυτό! Η ψωρίαση είναι ένα χρόνιο, μη μεταδιδόμενο νόσημα που προκαλεί υπέρμετρο πολλαπλασιασμό των δερματικών μας κυττάρων στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας μας. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι τα κύτταρα στα σημεία του δέρματος με ψωρίαση ανανεώνονται κάθε 4-6 ημέρες, ενώ στο φυσιολογικό δέρμα τα κύτταρα ανανεώνονται κάθε 28-30 ημέρες.

Η ολοκληρωμένη λύση Sanidex για προβλήματα του δέρματος:

 1. Ψωρίαση, Ατοπική δερματίτιδ, Ρωγμές και αλλοιώσεις το δέρματος
 2. Ξηρό και τραχύ δέρμα, Αλλεργίες και μεταβολές του δέρματος
 3. Δερματικοί αποχρωματισμοί, Σημάδια, Μεταβολές ακμής, Έκζεμα
sanidex

Συνιστάται από τους ειδικούς Δερματολόγους

 • Αξιοπιστια 98% 98%
 • αποτελεσματικοτητα 95% 95%
 • ασφαλεια 100% 100%
 • τιμη 95% 95%
 • Συνολικη βαθμολογια 96.8% 96.8%

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτηματα του Sanidex

Με το SANIDEX Θα  νιώσετε καλύτερα!

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που πάσχουν από ψωρίαση, είναι αντιμέτωποι με τις δυσκολίες προσαρμογής της ασθένειας συχνά. Για παράδειγμα, ισχυρός κνησμός ενίοτε παρεμβαίνει κανονική ανάπαυση και πλάκες στα χέρια μπορούν να περιορίσουν την ικανότητα για δουλειά. Η ψωρίαση μειώνει αισθητά την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων, που πάσχουν από αυτή την νόσο, αισθάνονται τόσο σωματική όσο και ψυχική ταλαιπωρία.

Το Sanidex έχει υψηλή ανοχή των ασθενών, την αποτελεσματικότητα από την πρώτη χρήση, βοηθά τόσο σε αρχικό όσο και σε εκτεταμένο στάδιο της νόσου.

Χρησιμοποιώντας το Sanidex ως η κύρια μέθοδος αποκατάστασης σε 93 % των περιπτώσεων εξαλείφει την παλινδρομία!

Τα κύρια φυσικά συστατικά του Sanidex για το δέρμα και την Ψωρίαση. Αψεγάδιαστο αποτέλεσμα

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια φλεγμονώδης μη-μεταδιδόμενη δερματοπάθεια. Οφείλεται συνδυαστικά σε γενετικούς και μη-γενετικούς παράγοντες, που οδηγούν τελικά σε δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και χρόνια φλεγμονή. Η φλεγμονή εκδηλώνεται κυρίως στο δέρμα και σε κάποιες περιπτώσεις επηρεάζει και τις αρθρώσεις (ψωριασική αρθρίτιδα). Στο δέρμα εμφανίζεται με φαγούρα, ερυθρότητα και ξηρές φολίδες (λέπια). Τα πιο συχνά σημεία εντόπισης είναι οι αγκώνες, το τριχωτό της κεφαλής και η περιοχή της μέσης.

ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ: Θρέφει και αναδομεί την επιδερμίδα. Ανακουφίζει από τη φαγούρα και την αίσθηση καύσου. Βοηθά στην απομάκρυνση των φολίδων.

ΠΑΝΘΕΝΌΛΗ: Δεσμεύει την υγρασία, είναι αγώγιμο στην απομάκρυνση της συμπυκνωμένης απολέπισης,έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες,εμπλουτίζει το δέρμα με βιταμίνες και μέταλλα.

ΒΟΥΤΥΡΟ SHEA: Διαθέτει θρεπτικές, καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες. Μειώνει τις φλεγμονές και ρυθμίζει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων.

ΚΕΡΙ ΚΑΝΤΕΛΛΙΛΑ: Μαλακώνει το κερατόδερμα, διαθέτει αντικνησμώδη δράση και αναλγητικές ιδιότητες για το δέρμα και τις αρθρώσεις.

DIHYDROAVENANTHRAMIDE D: Έχει αντιμικροβιακή δράση και καταπραϋντικές ιδιότητες, απορροφάται γρήγορα από το δέρμα.

 

Τι είναι ψωρίαση και ποια είναι τα συμπτώματα; Ποια άτομα προσβάλλει;

Η ψωρίαση επηρεάζει το 4 % του παγκόσμιου πληθυσμού. Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για νέους ανθρώπους,σύμφωνα με τις στατιστικές, το 70 % από αυτούς, οι οποίοι έχουν την ψωρίαση, δεν έχουν φτάσει την ηλικία των 20 ετών ακόμα. Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτή την ασθένεια, ονειρεύονται να σταματήσει η κακή συμπεριφορά ή ακομα και τα περίεργα και εξευτελιστικά βλέμματα των άλλων σε δημόσια μέρη. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την εμφάνιση του δέρματος σας!

Έως και το 30% των ατόμων με ψωρίαση μπορεί επίσης να εμφανίσει ψωριασική αρθρίτιδα. Στην επόμενη επίσκεψή σας στον γιατρό συζητήστε μαζί του τις περιπτώσεις που εμφανίζεται η ψωριασική αρθρίτιδα και προσπαθήστε να του δώσετε μία πλήρη εικόνα των συμπτωμάτων σας. Η ψωρίαση είναι ένα χρόνιο, μη μεταδιδόμενο νόσημα που προκαλεί υπέρμετρο πολλαπλασιασμό των δερματικών μας κυττάρων στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας μας. Λόγω της πάθησης αυτής, τα δερματικά κύτταρα, τα λεγόμενα κερατινοκύτταρα, δημιουργούν σκληρά στην αφή «μπαλώματα», τις ψωριασικές πλάκες, που αποβάλλονται από το σώμα μας με τη μορφή νιφάδων ή λεπιών και προκαλούν φαγούρα. Τα σημεία που προσβάλλονται συνηθέστερα είναι οι αγκώνες, τα γόνατα, το κρανίο, το κατώτερο σημείο της μέσης μας, οι παλάμες και τα πέλματα.

Η ψωρίαση δεν γνωρίζει φύλο, φυλή και ηλικία -αν και συναντάται κυρίως σε ενήλικες στην ηλικία των 20-35 ετών. Είναι μια πάθηση που αφορά το 2-3% του πληθυσμού παγκοσμίως και μπορεί να εμφανιστεί σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Η ψωρίαση προκαλείται από μια υπερδιέγερση του ανοσοποιητικού και σε καμία περίπτωση δεν είναι μεταδοτική, άρα δεν πρέπει να φοβάστε αν κάποιος σας κόλλησε ή μήπως εσείς το μεταδώσετε στους οικείους σας. Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξή της φαίνεται να διαδραματίζουν γενετικοί και περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Υπάρχει θεραπεία; Η ψωρίαση είναι μια χρόνια πάθηση με εξάρσεις και υφέσεις, για την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Υπάρχουν όμως πολλές διαθέσιμες αγωγές που στοχεύουν την ανακούφιση των συμπτωμάτων, ενώ οι αλλαγές στον τρόπο ζωής, τη διατροφή και τη διαχείριση του άγχους μπορούν να συμβάλλουν στον περιορισμό των εξάρσεων. Η χρήση του Sanidex βοηθά στη βελτίωση του δέρματος στο 93% των περιπτώσεων. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που πάσχουν από ψωρίαση, είναι αντιμέτωποι με τις δυσκολίες προσαρμογής της ασθένειας. Για παράδειγμα, η έντονη φαγούρα διαταράσσει την κοινωνική και προσωπική ζωή του ασθενή και οι πλάκες στα χέρια μπορούν να περιορίσουν την ικανότητα για δουλειά. Η ψωρίαση μειώνει αισθητά την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων, που πάσχουν από αυτή την νόσο, καθώς αισθάνονται τόσο σωματική όσο και ψυχική ταλαιπωρία. Το Sanidex δεν προκαλεί παρενέργειες, δρα από την πρώτη κιόλας χρήση και αποτρέπει την εξάπλωση της νόσου στα υγιή κύτταρα του δέρματος.

 

 

sanidex
sanidex
sanidex

Τρία απλά Βήματα για όμορφο και απαλό δέρμα σε όλες τις ηλικίες:

1. Βήμα Πρώτο

Καθάρισε το δέρμα σου χρησιμοποιώντας ένα ήπιο καθαριστικό και στη συνέχεια στέγνωσέ το καλά με μία καθαρή πετσέτα! Το sanidex είναι μια ιδιαίτερη αγωγή, επειδή περιέχει ένα μείγμα διαφόρων ελαίων, προσεκτικά εκχυλισμένων από σπάνια, αλλά εξαιρετικά πολύτιμα συστατικά. 

2. Βήμα Δεύτερο

Τρίψε μερικές σταγόνες sanidex στα χέρια σου και κάνε απαλό μασάζ στα σημεία που έχουν υποστεί ζημιά. Άφησε να απορροφηθεί πλήρως! Το Sanidex προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε ξηρό, λιπαρό, χαλαρό δέρμα ή σε περιπτώσεις που σχετίζονται με την ακμή. Λειτουργεί σε πολλά επίπεδα και έχει τις εξής ωφέλιμες ιδιότητες.

3. Βήμα Τρίτο

Για καλύτερα αποτελέσματα, εφάρμοσε το sanidex μια φορά την ημέρα κάθε μέρα. Στο Sanidex θα βρεις την υψηλότερη συγκέντρωση ωφέλιμων ελαίων, γεγονός που επιτρέπει την απόκτηση μέγιστων αποτελεσμάτων στην καταπολέμηση των δερματικών προβλημάτων. Η κρέμα είναι αποτελεσματική σε διάφορους τύπους και μορφές της νόσου

Η κρέμα Sanidex εμποδίζει την ανάπτυξη επηρεάζονται τα κύτταρα του δέρματος!

Πως λειτουργεί το Sanidex; Το Sanidex προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε ξηρό, λιπαρό, χαλαρό δέρμα ή σε περιπτώσεις που σχετίζονται με την ακμή και Ψωρίαση. Λειτουργεί σε πολλά επίπεδα και έχει τις εξής ωφέλιμες ιδιότητες:

 1. Η σωστή ενυδάτωση του δέρματός σας: τα περισσότερα συστατικά του Sanidex είναι φυσικά μαλακτικά – ουσίες που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το νερό στα κύτταρα του δέρματος. Το σωστά ενυδατωμένο δέρμα είναι λιγότερο πιθανό να αναπτύξει παθήσεις όπως ερυθροδερμία ή έκζεμα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν πρόκειται για τη φροντίδα του δέρματος του προσώπου.
 2. Αντιοξειδωτικές ιδιότητες: τα έλαια που περιέχονται στο Sanidex είναι φυσικά αντιοξειδωτικά. Πολλές παθήσεις του δέρματος, όπως οι ατοπικές ασθένειες, η ψωρίαση ή το έκζεμα προκαλούνται από τη γήρανση των δερματικών κυττάρων. Ευτυχώς, η διαδικασία μπορεί να αντιστραφεί μειώνοντας την ανάπτυξη των ελεύθερων ριζών.
 3. Αντιφλεγμονώδεις, αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες: Η σαφής πλειοψηφία των δερματικών παθήσεων προκαλείται από φλεγμονή του δέρματος ή μυκητιασικές λοιμώξεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Sanidex έχει καταπραϋντικούς παράγοντες που βελτιώνουν τη συνολική υγεία του δέρματος καταπολεμώντας τη φλεγμονή, τους ιούς, τα βακτηρίδια και τους μύκητες,
 4. Θρεπτικό αποτέλεσμα: Το προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο βιταμινών, εμποδίζουν την ανάπτυξη στοιχείων που επηρεάζουν τα κύτταρα του δέρματος

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Sanidex

Το Sanidex μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 30th May 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Sanidex, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Dermolios oil, creama, τιμή, κριτικές, skroutz forum, οδηγίες χρήσης, φαρμακείο

Dermolios oil, creama, τιμή, κριτικές, skroutz forum, οδηγίες χρήσης, φαρμακείο

Dermolios, μία ολοκληρωμένη λύση για προβλήματα του δέρματος όπως: Λειχήνα, Αλλεργίες, Μεταβολές του δέρματος, Ατοπική Δερματίτιδα, Ξηρό και τραχύ δέρμα, Ψωρίαση, Έκζεμα, Μεταβολές ακμής και Ρωγμές.

read more
Oilidermis 2, αντιρυτιδική κρέμα για πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και σημάδια γήρανσης, κριτικές, skroutz, σχόλια, φόρουμ, που να το αγοράσετε, τιμή

Oilidermis 2, αντιρυτιδική κρέμα για πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και σημάδια γήρανσης, κριτικές, skroutz, σχόλια, φόρουμ, που να το αγοράσετε, τιμή

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες με το Oilidermis 2. Με την έντονη αναπλαστική δράση τρέφει σε βάθος το δέρμα και τα μαλλιά χωρίς να αφήνει λιπαρό και κολλώδες στρώμα. Συνιστάται για όλους τους τύπους δέρματος.

read more
Moleculica αντιρυτιδική κρέμα για πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και σημάδια γήρανσης, κριτικές, skroutz, σχόλια, φόρουμ, που να το αγοράσετε, τιμή

Moleculica αντιρυτιδική κρέμα για πρόσωπο χωρίς ρυτίδες και σημάδια γήρανσης, κριτικές, skroutz, σχόλια, φόρουμ, που να το αγοράσετε, τιμή

Με την ηλικία, ο αριθμός των πεπτιδίων μειώνεται και το δέρμα εξασθενεί. Η Moleculica είναι νέα μοναδική συλλογή περιποίησης της επιδερμίδας, φυσική φόρμουλα για την αναζωογόνηση του δέρματος από μέσα.

read more

Pin It on Pinterest

Share This