Varydex κέρμα για κιρσούς, τιμή, κριτικές, απάτη, skroutz, φαρμακείο, οδηγίες χρήσης, κεραλοιφή για ευρυαγγείες

Διαχειριστής
February 18, 2021

Εμφανή τα αποτελέσματα μετά την χρήση της κρέμας για κιρσούς VARYDEX

Το αποτέλεσμα γίνεται αισθητό ύστερα από πλήρη εφαρμογή. Ανακουφίζει από ορατά συμπτώματα κιρσών. Αποτρέπει την αύξηση των κιρσών. Εξαλείφει τον πόνο και το βάρος στα πόδια. Περιέχει ασφαλή και φυσικά συστατικά. Η ανάπτυξη των κιρσών στις φλέβες εξηγείται από μια ανώμαλη στένωση των φλεβών, η οποία οδηγεί στον σχηματισμό θρόμβων. Βασικά, η κυκλοφορία του αίματος κινείται από κάτω προς τα πάνω, από τα πόδια μέχρι το στήθος. Με τη στασιμότητα, το μεγαλύτερο μέρος του αίματος παραμένει στα κάτω άκρα.

Πολλοί ασθενείς πιστεύουν ότι οι κιρσοί είναι απλώς ένα αισθητικό πρόβλημα και επομένως δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσουν την επιδείνωση της κατάστασης, αντί γι’αυτό καλύπτουν τις πληγείσες περιοχές του σώματος με ρούχα. Αν χρησιμοποιήσετε την κρέμα στα πρώιμα στάδια της πάθησης, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπορέσετε να προλάβετε το πρόβλημα. Θα το λύσετε χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε κάποιον γιατρό. Ακόμα και αν οι κιρσοί έχουν προχωρήσει αρκετά, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση των ποδιών σας. Αρκεί να κάνετε τακτική χρήση της κρέμας Varydex για λίγο περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες.

Varydex

Εγκεκριμένο από ειδικούς Δερματολόγους

 • Αξιοπιστια 99.2% 99.2%
 • αποτελεσματικοτητα 97.1% 97.1%
 • ασφαλεια 98.1% 98.1%
 • τιμη 97.5% 97.5%
 • Συνολικη βαθμολογια 98.4% 98.4%

Η Varydex ενισχύει τις αγγειακές βαλβίδες, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και παρέχει θρεπτικά αιμοφόρα αγγεία. Βοηθάει στη διάσπαση των θρόμβων αίματος

Οι δικτυωτοί κιρσοί και οι ευρυαγγείες αποτελούν κυρίως αισθητικό πρόβλημα και είναι συνήθως ασυμπτωματικοί. Οι υπόλοιποι κιρσοί συνιστούν όχι μόνο αισθητικό πρόβλημα για τους ασθενείς αλλά συνδέονται με συμπτώματα και κλινική εικόνα μεταβλητής βαρύτητας. Δεν υπάρχει όμως πάντοτε συσχέτιση μεταξύ της σοβαρότητας της φλεβικής ανεπάρκειας και της κλινικής της εικόνας:

 1. Ανακουφίζει από ορατά συμπτώματα κιρσών. Αποτρέπει την αύξηση των κιρσών
 2. Εξαλείφει τον πόνο και το βάρος στα πόδια. Περιέχει ασφαλή και φυσικά συστατικά.

Η κρέμα επιδρά στην παραγωγή ουσιών, υπεύθυνων για την εμφάνιση φλεγμονής. Η δύναμη του varydex βρίσκεται στα φυσικά συστατικά του και την μοναδική του φόρμουλα, που εξαφανίζει αποτελεσματικά τους κιρσούς και ξεκουράζει τα πόδια.

varydex

Πάρτε την ζωή στα χέρια σας! Τι είναι οι κιρσοί και πως δημιουργούνται;

Οι κιρσοί (φλεβίτιδα) είναι οζώδεις, διογκωμένες φλέβες. Οποιαδήποτε φλέβα μπορεί να γίνει κιρσώδης, ωστόσο αυτές που επηρεάζονται πιο συχνά είναι στα κάτω άκρα. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω κληρονομικότητας ή λόγω εκ γενετής «αδύναμου» φλεβικού τοιχώματος. Η ορθοστασία τείνει να επιδεινώνει το ήδη υπάρχον πρόβλημα (ή η εγκυμοσύνη μπορεί να βοηθήσει την προδιάθεση να εκδηλωθεί). Για πολλούς ανθρώπους, οι κιρσοί και οι ευρυαγγείες αποτελούν απλώς ένα αισθητικό πρόβλημα. Για άλλους, όμως, μπορεί να προκαλούν πόνο και δυσφορία. Ίσως μάλιστα, οδηγήσουν και σε πιο σοβαρά προβλήματα, αν δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως. Οι κιρσοί μπορεί να υποδηλώνουν και την ύπαρξη άλλων προβλημάτων στο κυκλοφορικό σύστημα. Παρουσιάζονται στο 25% του πληθυσμού. Είναι αξιοσημείωτο ότι σχεδόν το 4 – 5% των ατόμων που έχουν κιρσούς, θα οδηγηθούν σε έλκος (6ο στάδιο φλεβικής ανεπάρκειας-δες παρακάτω).

Οι κιρσοί χαρακτηρίζονται από τη μόνιμη παθολογική διαστολή των επιφανειακών φλεβών των κάτω άκρων, σε συνδυασμό με αλλοίωση του τοιχώματος τους. Όσον αφορά την αιμοδυναμική, υπάρχει μια βαλβιδική δυσλειτουργία η οποία μεταφράζεται σε παλινδρόμηση του αίματος στην όρθια στάση, το οποίο αντί να επιστρέφει πίσω στην καρδιά, λιμνάζει στις παθολογικές αυτές φλέβες. Σε συνάρτηση με το μέγεθος τους διακρίνονται σε κιρσούς > 3mm, σε δικτυωτούς κιρσούς και σε ευρυαγγείες (τηλεαγγειεκτασίες). Πρόκειται για μια πολύ συχνή πάθηση. Μετά από την ηλικία των 40 ετών, 50% του πληθυσμού εμφανίζει δικτυωτούς κιρσούς και/ή ευρυαγγείες και περίπου το 15% κιρσούς σοβαρής μορφής. Λυση: Κρέμα VARYDEX

Οι παράγοντες κινδύνου ανάπτυξης των κιρσών είναι οι ακόλουθοι:

 • To γυναικείο φύλο. Οι κιρσοί αφορούν πιο συχνά τις γυναίκες από τους άνδρες.
 • Η κληρονομικότητα. Βρίσκουμε συχνά στο οικογενειακό ιστορικό κάποιο περιστατικό που παρουσίαζε κιρσούς.
 • Η εγκυμοσύνη. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπάρχει συμπίεση των λαγόνιων φλεβών από τη μήτρα και φλεβική υπερπίεση των κάτω άκρων, ευαισθησία του φλεβικού τοιχώματος οφειλόμενη στις ορμονικές μεταβολές και αύξηση του όγκου του αίματος.
 • Η ηλικία. Η συχνότητα των κιρσών αυξάνει με την ηλικία.
 • Η παρατεταμένη ορθοστασία, κυρίως λόγω επαγγέλματος, η παχυσαρκία και η καθιστική ζωή.

Η Προσωπική Εμπειρία από την χρήση της κρεμας Varydex:

Πρώτη εβδομάδα

Άρχισα να νιώθω ελαφρύτερα τα πόδια μου μετά από τρεις ημέρες χρήσης του. Οι φαγούρες σταμάτησαν εντελώς και ο πόνος ελαττώθηκε σημαντικά. Μεχρι την έβδομη ημέρα, είχε βελτιωθεί λίγο και η εικόνα των ποδιών μου. Η κρέμα εξαφανίζει αποτελεσματικά τις φλέβες στα πόδια. Μετά την χρήση αισθάνεστε τα πόδια σας πολύ ελαφρά , ενώ ο πόνος και η κόπωση εξαφανίζονται.

Δεύτερη εβδομάδα

Παρατήρησα ότι οπτικά, τα πόδια μου συνέχισαν να βελτιώνονται, αν και με σχετικά αργό ρυθμό. Ο πόνος υπήρχε ακόμα μέχρι τα μέσα της εβδομάδας και μετά απλά τον ξέχασα. Σταθεροποιεί τον όγκο των αιμοφόρων αγγείων και τη ροή αίματος. Η Varydex επηρεάζει τη μικροκυκλοφορία στο σώμα, βοηθά στην ενίσχυση των τριχοειδών αγγείων και στη μείωση της διαπερατότητάς τους.

Τρίτη εβδομάδα

Τα αγγεία του αίματος βελτιώνονται και οι αγγειακοί κόμβοι εξαφανίζονται. Λόγω αυτού, η κυκλοφορία του αίματος αποκαθίσταται και ως εκ τούτου ενισχύεται η λειτουργία της καρδιάς, του εγκεφάλου και του εντέρου. Τα πόδια μου άρχισαν αν δείχνουν ομορφότερα από ό,τι περίμενα. Όχι ότι είδα να συμβαίνουν θαύματα, όμως σίγουρα άρχισα να ανακτώ την χαμένη μου αυτοπεποίθηση. Ο πόνος και οι φαγούρες είχαν σταματήσει εντελώς. 

Τέταρτη εβδομάδα

Ενισχύει τη διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και την ενίσχυση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων. Συνέχισα να χρησιμοποιώ το varydex, μόνο και μόνο επειδή οι ειδικοί επιμένουν ότι πρέπει να ολοκληρώνουμε την θεραπεία. Σε γενικές γραμμές δεν είδα κάποια αισθητή αλλαγή, κυρίως επειδή δεν είχα μεγάλο πρόβλημα από την αρχή και σχεδόν το είχα λύσει. Μετά τη δουλειά χρησιμοποιώ σταθερά την κρέμα varydex. Διώχνει γρήγορα το πρήξιμο και την κόπωση, ενώ περιορίζει και τον υδρώτα στα πόδια. Το πρωί τα πόδια μου αισθάνονται ξεκούραστα.

Varydex

100% Φυσικά Ενεργά Συστατικά

Η συχνή εφαρμογή της Varydex κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων οδηγεί σε ορατό περιορισμό των συμπτωμάτων των κιρσών. Για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα, η κρέμα θα πρέπει να εφαρμόζεται με κινήσεις μασάζ. Για συνιστώμενη περίοδο εφαρμογής θα ενημερωθείτε απο αρμόδιο σύμβουλο. Σε ασθένειες των αιμοφόρων αγγείων, τα κύτταρα του εσωτερικού στρώματος των αιμοφόρων αγγείων εξασθενίζουν, τα τοιχώματα γίνονται λεπτότερα. Η ανάπτυξη των κιρσών στις φλέβες εξηγείται από μια ανώμαλη στένωση των φλεβών, η οποία οδηγεί στον σχηματισμό θρόμβων. Βασικά, η κυκλοφορία του αίματος κινείται από κάτω προς τα πάνω, από τα πόδια μέχρι το στήθος. Με τη στασιμότητα, το μεγαλύτερο μέρος του αίματος παραμένει στα κάτω άκρα .

Αιθέρια έλαια λεμονιού, σόγιας και καρύδας. Ανακουφίζουν από την ξηρότητα και την πίεση. Ενυδατώνουν σε βάθος και θρέφουν το δέρμα των ποδιών. Αρωματίζουν και περιορίζουν τον ιδρώτα.

Αψέντι, μινθόλη χαμομήλι και τσουκνίδα. Αναζωογονούν και απολυμαίνουν το δέρμα των ποδιών σας. Επιταχύνουν την απούλωση μικροσπασιμάτων. κάνουν τα πόδια πιο ανάλαφρα και δυνατά.

Αγριοκάστανο και φύλλα σημύδας. Κάνουν τα τοιχώματα των αγγείων πιο ανθεκτικά και ελαστικά. Απαλήνουν τον πόνο, το πρήξιμο και την κόπωση στα πόδια. Αφαιρούν τις μικροζημιές στο δέρμα

Τροξερουτίνη. Μειώνει τη διαπερατότητα των τριχοειδών και την εύκολη θραύση. Περιορίζει το πρήξιμο και τις φλεγονές. Ανακουφίζει τα πόδια από το αίσθημα βάρους και κόπωσης.

Καφεΐνη, ΜΕΛΙ και Ginkgo biloba. Συμβάλουν στην επιτάχυνση ανανέωσης των κυττάρων. Φροντίζουν το δέρμα και το τονώνουν,βοηθώντας τη ροή του αίματος και την τόνωση του μεταβολισμού του ιστού.

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή της κρέμας varydex;

Η κρέμα varydex εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Το όλο πράγμα μέχρι ο σωλήνας να είναι άδειος. Εφαρμόζεται στους χώρους που είναι ορατο το πρόβλημα με τις αιμορραγικές φλέβες – όχι σε ολόκληρο το σώμα. Η κρέμα μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε, ακόμα και στο πρόσωπο, επίσης μπορείτε να βάλετε τα ρούχα σας πάλι αμέσως μετά την εφαρμογή. 

Βοηθάει στη διάσπαση των θρόμβων αίματος και την εξάλειψη των σχετικών συμπτωμάτων.

Τέτοια αποτελεσματικότητα και γρήγορα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με τη βοήθεια των φυσικών συστατικών της κρέμας varydex. Το προϊόν έχει περάσει τις απαιτούμενες εργαστηριακές εξετάσεις και έχει αποδειχθεί απόλυτα ασφαλές για τους καταναλωτές. Χιλιάδες θετικά σχόλια απ’ όλο τον κόσμο επιβεβαιώνουν το εγγυημένο αποτέλεσμά της!

Τακτική χρήση του προϊόντος για 1,5 εβδομάδα σας δίνει τα πρώτα ορατά αποτελέσματα βελτίωσης. Θρέφει και τονώνει το δέρμα των ποδιών σας, εξαφανίζει τα μικρά σπασίματα και μικρές ζημιές.

Είναι πολύ εύκολο να βεβαιωθείς ότι η κρέμα είναι πραγματικά αποτελεσματικη. Είναι συνεπώς ασφαλές να πει κανείς ότι η κρέμα αποτελεί την καλύτερη μέθοδο πρόληψης και αντιμετώπισης των κιρσών. Η κρέμα δεν επηρεάζει μόνο τις αιτίες του πόνου, η οποία έχει θετική μακροχρόνια επίδραση, αλλά και φέρνει γρήγορη ανακούφιση λόγω του περιεχομένου της ψύξης του δέρματος. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην προβληματική περιοχή του ποδιού και περιμένετε μέχρι να απορροφηθεί πλήρως η κρέμα. Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά 1-2 φορές την ημέρα.

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Varydex

Το varydex μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 17th June 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το varydex, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Veniselle, τιμή, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, οδηγίες χρήσης, φαρμακείο

Veniselle, τιμή, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, οδηγίες χρήσης, φαρμακείο

Το Veniselle έχει αναγνωριστεί ως το μόνο αποτελεσματικό προϊόν με τοπική δράση για τη θεραπεία των κιρσών. Μια αγωγή με την κρέμα επαναφέρει τις φλέβες στην υγιή τους κατάσταση, κάτι που προηγουμένως ήταν εφικτό μόνο με χειρουργικές μεθόδους.

read more
Hallu Forte Ορθοπεδικός διορθωτικός νάρθηκας για το κότσι, Ελλάδα, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή

Hallu Forte Ορθοπεδικός διορθωτικός νάρθηκας για το κότσι, Ελλάδα, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή

Το Hallu Forte είναι μια ορθοπεδική συσκευή που βοηθά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του hallux valgus (Κότσι). Προσφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

read more
Μαγνητική ζώνη γόνατος Flexigausse Ελλάδα. Τιμή, πόσο κοστίζει, αγορά, τι είναι, σχόλια, κριτικές, skroutz, forum, αξιολογήσεις χρηστών 2021

Μαγνητική ζώνη γόνατος Flexigausse Ελλάδα. Τιμή, πόσο κοστίζει, αγορά, τι είναι, σχόλια, κριτικές, skroutz, forum, αξιολογήσεις χρηστών 2021

Χρησιμοποιώντας το Flexigausse θα εξαλείψετε αμέσως τον πόνο στα Γόνατα και θα ανακτήσετε την φυσική σας κατάσταση εντός 28 ημερών. Με τον σταθεροποιητή γόνατος η θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί γρήγορα.

read more

Pin It on Pinterest

Share This