Pest Reject – Απωθητής Παρασίτων, το υπερηχητικό απωθητικό τρωκτικών και εντόμων, κριτικές, reviews, τιμή, απάτη, forum, skroutz, η οικολογικά ασφαλή συσκευή

Διαχειριστής
May 24, 2022

Γιατί το Υπερηχητικό απωθητικό τρωκτικών και εντόμων είναι ο καλυτερος τρόπος προστασίας;

Τα τρωκτικά και τα έντομα μπορούν να αφαιρεθούν με μια οικολογικά ασφαλή συσκευή, το υπερηχητικό απωθητικό τρωκτικών και εντόμων Pest Reject. Η συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, που μεταδίδεται μέσω των καλωδίων στους τοίχους του σπιτιού σας.

Αυτή η συσκευή δεν απαιτεί πρόσθετη συντήρηση. Απλά συνδέστε το Pest Reject σε μια πρίζα και θα απωθεί τα έντομα και τα τρωκτικά 24/7.

Τα πλεονεκτήματα του Pest Reject:

  1. Ασφαλής κι αποτελεσματική συσκευή που προστατεύει το σπίτι σας από τρωκτικά και έντομα
  2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέρη με παιδιά
  3. Δεν επηρεάζει τα κατοικίδια
pest-reject-απωθητής-παρασίτων

Συνιστάται από τους ειδικούς Εντομολόγους

  • Αξιοπιστια 97% 97%
  • αποτελεσματικοτητα 98% 98%
  • ασφαλεια 96% 96%
  • τιμη 95% 95%
  • Συνολικη βαθμολογια 97% 97%

Ένα στα δύο σπίτια στην Ελλάδα δέχεται επίθεση από κατσαρίδες και αρουραίους!

Ποντίκια, αρουραίοι, κατσαρίδες και έντομα στο σπίτι είναι ένας εφιάλτης για οποιονδήποτε ενοικιαστή. Η έρευνα που διεξήχθη το 2023 βρήκε αποδεικτικά στοιχεία ότι στην Ελλάδα κάθε δεύτερη κατοικία ή διαμέρισμα είναι επίσης το σπίτι για ποντίκια και κατσαρίδες. Αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι φέρνουν μαζί τους και φίλους τους – πλήθος εντόμων και τρωκτικών.

Αν νομίζετε ότι το σπίτι σας δεν βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, θα έπρεπε πρώτα να διαβάσετε το άρθρο. Στατιστικά, οι πιθανότητες να σας επιτεθούν παράσιτα διπλασιάζονται αν το σπίτι σας είναι παλαιότερο των 5 ετών, υπάρχουν καταστήματα με φαγητό κοντά, οι γείτονές σας δεν βρίσκουν το καθάρισμα απαραίτητο ή ζείτε σε μια ζεστή περιοχή. Επομένως, σχεδόν κάθε οικογένεια συνυπάρχει με ποντίκια και κατσαρίδες.

 Τι είναι τα παράσιτα;

Παράσιτα είναι μονοκύτταροι ή πολυκύτταροι οργανισμοί. Μπορεί να βρίσκονται ελεύθερα, προσκολλημένα ή εγκυστωμένα στην επιφάνεια του δέρματος. Ακόμη συναντώνται κάτω από αυτό ή μέσα στα διάφορα συστήματα, όργανα ή κοιλότητες. Παρασιτισμός είναι η εγκατάσταση και η δράση των παρασίτων στον οργανισμό που τα φιλοξενεί. Κατά τον παρασιτισμό ο ένας οργανισμός, το παράσιτο ωφελείται και ο άλλος, που το φιλοξενεί, βλάπτεται. Ο ζωικός οργανισμός που φιλοξενεί το παράσιτο μέσα ή πάνω στον οποίο αυτό εξελίσσεται, ονομάζεται ξενιστής. Ο ξενιστής μπορεί να είναι τελικός ή ενδιάμεσος. Τελικός ξενιστής ονομάζεται ο ζωικός οργανισμός που φιλοξενεί το ενήλικο παράσιτο, ενώ ενδιάμεσος αυτός που φιλοξενεί τα προνυμφικά στάδια παρασίτου.

Πολλές είναι οι ταξινομήσεις και οι διακρίσεις που υπάρχουν για τα παράσιτα. Αρκετά γενικευμένα θα μπορούσαμε να πούμε ότι χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγόριες. Σε εκείνα που ζουν μέσα στο ξενιστή και ονομάζονται ενδοπαράσιτα και εκείνα που ζουν εξωτερικά του ζώου, εξωπαράσιτα. Μέρος των παρασίτων των δύο κατηγοριών, ευθύνονται για πλήθος σοβαρών ασθενειών που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζώο. Δοκίμασε το PEST REJECT.

Ενδοπαράσιτα:

Στην πλειοψηφία τους, τα ενδοπαράσιτα μολύνουν σκυλιά και γάτες από ενδιάμεσους ξενιστές. Μέρος αυτών ζουν ελεύθερα στο περιβάλλον και στα κόπρανα άλλων ζώων. Προς αποφυγή μόλυνσης, αναγκαία είναι η πρόληψη και να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε κουτάβια μικρότερα των 6 μηνών. Υπάρχουν πολλά είδη ενδοπαρασίτων. Κάποια από αυτά είναι νηματώδη (περιλαμβάνουν παράσιτα όπως η γνωστή Διροφιλάρια -το λεγόμενο σκουλήκι της καρδιάς) τρηματώδη, κεστώδη, όπως ο εχινόκοκκος ,ταινίες.

Τα ενδοπαράσιτα μπορεί να καταστούν άκρως επικίνδυνα για τη ζωή των ζώων με ποικίλα συμπτώματα. Κάποια συμπτώματα μπορεί να είναι ήπια και να περιλαμβάνουν κόπωση, διάρροιες, απώλεια βάρους. Άλλα μπορεί να είναι πιο έντονα, τα οποία προοδευτικά μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στο θάνατο.

Εξωπαράσιτα:

Είναι γεγονός ότι οι κρότωνες (τσιμπούρια) και οι ψύλλοι., τα κουνούπια και οι σκνίπες αποτελούν τα κυριότερα εξωπαράσιτα. Κυρίαρχη είναι η πεποίθηση ότι τα εξωπαράσιτα αποτελούν κίνδυνο μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου έχουμε συνεχείς εναλλαγές ζέστης και υγρασίας και δημιουργείται έτσι το καταλληλότερο περιβάλλον για την επιβίωσή τους. Ειδικά όσον αφορά στους ψύλλους, η ανθεκτικότητά τους, τους καθιστά ικανούς να επιβιώνουν κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες. Το πιο γνωστό σύμπτωμα, που προκαλείται κυρίως από τους ψύλλους, είναι ο κνησμός. Αυτό όμως είναι το λιγότερο που μπορούν τα εξωπαράσιτα να προκαλέσουν στο σκύλο και στη γάτα.

Η μη έγκαιρη εντόπιση και καταπολέμισή τους ελλοχεύει κινδύνους, και μπορεί να προκαλέσει τη μετάδοση ασθενειών με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των ζώων. Αν και οι ενήλικες ψύλλοι έχουν μήκος 4,5 χιλιοστά, το 95% βρίσκεται σε στάδιο επώασης, προνύμφης και νύμφης. Ως εκ τούτου δεν είναι πάντα εύκολα ορατοί. Οι ψύλλοι μπορεί να είναι υπεύθυνοι για την πρόκληση αλλεργικής δερματίτιδας, αναιμίας ακόμη και μετάδοσης ενδοπαρασίτων. Οι κρότωνες απομυζώντας αίμα από το ζωικό οργανισμό προκαλούν αναιμίες και είναι υπεύθυνοι για τη μετάδοση ασθενειών όπως η ερλιχίωση. Σε περίπτωση που ο σκύλος ή η γάτα έχει πυρετό, απώλεια όρεξης ή άλγος κρίνεται αναγκαίος ο έλεγχος τους. Καθώς το μέγεθος των τσιμπουριών είναι μεγαλύτερο των ψύλλων, είναι ευκολότερο να εντοπιστούν.

 

pest-reject-απωθητής-παρασίτων

Πώς να απαλλαγείτε από τα ΠΑΡΑΣΙΤΑ με την συσκευή PEST REJECT.

Κώστας Αράπης

Δουλεύει! Τρεις μέρες και όλοι οι περίεργοι ήχοι και τα τριξίματα σταμάτησαν. Έχουμε πολλά ποντίκια πίσω από τον τοίχο της κουζίνας μας. Φοβόμαστε ότι θα ξεφύγουν από εκεί, γιατί τον περασμένο χειμώνα κάποιο από αυτά μας επισκέφτηκε. Εξαιρετική λύση, θα προτιμούσα να μην τα δηλητηριάζω, καθώς παραμένουν ανάμεσα στους τοίχους και βρωμάει, γεγονός που θα προσελκύσει ακόμα περισσότερα παράσιτα.

Κωνσταντίνα Ταμλή

Ζούμε σε ένα σπίτι, δεν είχαμε ποτέ κατσαρίδες, αλλά έχουμε πολλά μυρμήγκια. Πρώτα δοκιμάσαμε τους παραδοσιακούς τρόπους, αλλά το αποτέλεσμα δεν κράτησε πολύ. Αναζητώντας ένα προϊόν αποτελεσματικό, για να κρατήσει τα μυρμήγκια μακριά, βρήκα το Pest Reject και αποφάσισα αμέσως να το αγοράσω. Έχει περάσει ένας μήνας και ακόμα δεν έχω δει κανένα μυρμήγκι τριγύρω. Έχω το Pest Reject συνδεδεμένο.

Αννα Παπά

Οι κατσαρίδες είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, αγόρασα κόλλα, σπρέι και άλλα πράγματα. Υπάρχουν και μυρμήγκια το καλοκαίρι! Φαίνεται αηδιαστικό, ντρέπομαι να έχω επισκέπτες στο σπίτι. Τα πάντα ξεκαθάρισαν όταν ο σύζυγός μου αγόρασε ένα απωθητικό εντόμων, το Pest Reject.

Μαρία Ντέκα

Αυτό είναι ένα πολύ επίκαιρο θέμα. Οι κατσαρίδες έκαναν τη ζωή των φίλων μου μια πραγματική κόλαση, έφεραν κάποια μόλυνση στο σπίτι τους, έτσι έπρεπε να καταφύγουν σε χημικές ουσίες σε μεγάλη ποσότητα. Εγώ πάντα έχω το Pest Reject συνδεδεμένο, μόνο για πρόληψη.

pest-reject-απωθητής-παρασίτων

Γιατί είναι τόσο άσχημη η παρουσία παρασίτων στο σπίτι σας όταν δεν μπορείτε να τα δείτε;

Πρώτον, τα ποντίκια είναι φορείς μεγάλου αριθμού διαφορετικών ασθενειών. Μπορούν να φέρουν στο σπίτι σας κοριούς, τύφο, πανώλη, τουλαραιμία, κλπ. Επιπλέον, εάν δεν μπορείτε να τα δείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βλάπτουν τα περιουσιακά σας στοιχεία. Για παράδειγμα, τα τρωκτικά τρώνε συχνά τα καλώδια, γεγονός που αποτελεί κίνδυνο πυρκαγιάς και ζημιών.

Η κατάσταση με τις κατσαρίδες δεν είναι καλύτερη. Δεν μολύνουν μόνο τα τρόφιμα, αλλά είναι και οι φορείς του mycobacterium tuberculosis, των παθογόνων βακτηριδίων, των ωαρίων και των μικροοργανισμών που προκαλούν τηλαρυμία, διφθερίτιδα και άλλες ασθένειες. Η έκκριση των αδένων των κατσαρίδων μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Εκτός αυτού, είναι πραγματικά ακατανόητο να μαγειρεύετε στο τηγάνι όπου μια κατσαρίδα βρήκε καταφύγιο μόλις λίγες ώρες πριν.

Πώς να τα πολεμήσουμε όμως; Τα καταστήματα προσφέρουν παγίδες και χημικά όπλα – δηλητήρια. Οι παγίδες είναι ένα εργαλείο του Μεσαίωνα, ενώ τα χημικά θέτουν σε κίνδυνο την ίδια μας τη ζωή. Τα δηλητήρια θα οδηγήσουν σε νεκρά έντομα και ποντίκια στο σπίτι. Ίσως δεν έχετε δει ποτέ τα ίδια τα πλάσματα, αλλά θα αισθανθείτε τη μυρωδιά τους όταν σαπίζουν, κάτι που θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ξεφορτωθείτε, επειδή το σώμα τους θα μπορούσε να βρίσκεται κάτω από το πάτωμα ή στον αγωγό. Αυτό δεν είναι επιλογή για ένα σύγχρονο σπίτι.

Υπάρχει όμως μια άλλη εναλλακτική λύση, η οποία δεν σκοτώνει τα παράσιτα, αλλά αντίθετα τα εκφοβίζει: Pest Reject. Πρόκειται για μια μικρή ηλεκτρική συσκευή που φοβίζει τα τρωκτικά και τις κατσαρίδες μέσω υπερηχητικών ακτίνων. Δρουν στο νευρικό σύστημα και τα ένστικτα του πλάσματος, αναγκάζοντάς το να εγκαταλείψει το σπίτι αμέσως. Με αυτόν τον τρόπο, θα απαλλαγείτε από εκείνους τους ενοχλητικούς σας γείτονες μια για πάντα.

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

pest-reject-απωθητής-παρασίτων

Τον απωθητή παρασίτων μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 17th June 2024

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το pest-reject, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας. Η συσκευή είναι ιδανική όχι μόνο για σπίτια και διαμερίσματα, αλλά και για εξοχικές κατοικίες. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το συνδέσετε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά ή τα κατοικίδια ζώα. Η συσκευή αρχίζει να παράγει αποτελέσματα αμέσως μετά την ενεργοποίησή της, επομένως δεν χρειάζεται να περιμένετε εβδομάδες.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Toxic OFF, Bio-σύμπλεγμα για να απομακρύνετε τα παράσιτα από το σώμα σας, τιμη, απατη, αγορα, δίαιτα, φαρμακείο, skroutz, οδηγίες χρήσης

Toxic OFF, Bio-σύμπλεγμα για να απομακρύνετε τα παράσιτα από το σώμα σας, τιμη, απατη, αγορα, δίαιτα, φαρμακείο, skroutz, οδηγίες χρήσης

Ακόμα κι ακολουθούμε υγιείς διατροφικές συνήθειες, αποφεύγουμε το αλκοόλ ή το κάπνισμα, οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα μας.

read more
Germixil, αποτελέσματα, σύνθεση, πώς λειτουργεί, skroutz, forum, που να το αγοράσετε, τιμή, κριτικές

Germixil, αποτελέσματα, σύνθεση, πώς λειτουργεί, skroutz, forum, που να το αγοράσετε, τιμή, κριτικές

Οι παρασιτικές ασθένειες είναι πιο συχνό φαινόμενο από ό,τι νομίζουμε. Συνήθως, δεν έχουμε επίγνωση της ύπαρξής τους. Germixil είναι ένα διαιτητικό συμπλήρωμα ειδικά σχεδιασμένο για να σκοτώνει τα παράσιτα.

read more
Menstrual Cup Ελλάδα, brands, προστασία, εμπιστοσύνη, ελευθερία κινήσεων, μεγέθη, reviews, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα

Menstrual Cup Ελλάδα, brands, προστασία, εμπιστοσύνη, ελευθερία κινήσεων, μεγέθη, reviews, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα

Το Menstrual Cup είναι μία πρωτοποριακή λύση στη διαχείριση του έμμηνου κύκλου, το οποίο συλλέγει τη ροή της περιόδου. Είναι απολύτως υγιεινό, οικολογικό και οικονομικό και κατάλληλο για οποιαδήποτε γυναίκα.

read more

Pin It on Pinterest

Share This