Alfagen gel για αύξηση πέος, Ελλάδα, απάτη, σχόλια, reviews, τρόπος εφαρμογής, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή

Διαχειριστής
June 16, 2021

Alfagen Τζελ για την αύξηση του πέους

Δεν υπάρχει μαγεία ή μυστικό εδώ. Μόνο επιστήμη. Μάθε τι θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ενισχύσετε το πάθος σας.

Για να μεγαλώσετε το πέος σας, πρέπει να βελτιώσετε τη ροή του αίματος. Σε τελική ανάλυση, το αίμα στα σπηλαιώδη σώματα είναι αυτό που βοηθά να το κάνει μεγαλύτερο και πιο σκληρό. Το Alfagen αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος επεκτείνοντας το σπήλαιο του σώματος ώστε να γεμίζει με περισσότερο αίμα.

Αν ναγνωρίζεις κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα

  1. Χαμηλή αυτοεκτίμηση;
  2. Δεν μπορείς να ικανοποιήσεις την σύντροφο σου;
  3. Σταμάτησες να ικανοποιείς και να ικανοποιείσαι από το σεξ λόγω μικρού πέους;

Εάν ναι, μην ντρέπεσαι, δεν είσαι ο μόνος με τέτοιο πρόβλημα. Το Alfagen είναι ένα φυσικό προϊόν που είναι κατάλληλο για άντρες όλων των ηλικιών.

alfagen

Εγκεκριμένο από ειδικούς Ανδρολογους

  • Αξιοπιστια 98.7% 98.7%
  • αποτελεσματικοτητα 97.5% 97.5%
  • ασφαλεια 99.2% 99.2%
  • τιμη 98.1% 98.1%
  • Συνολικη βαθμολογια 97.3% 97.3%

Εφαρμόστε στο πέος σας το alfagen gel κάθε μέρα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ

Για να εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε την alfagen 30 λεπτά πριν την σεξουαλική συνεύρεση και για ένα ολόκληρο μήνα. Εφαρμόστε γέλη στο πέος σας κάθε μέρα, κάνοντας κινήσεις μασάζ, κατά τη διάρκεια του μήνα. 

Θα αρχίσετε να επιτυγχάνετε πλήρη στύση χωρίς πρόβλημα μέσα σε 4 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που κάτι θα σας ερεθίσει. Εφαρμόστε γέλη στο πέος σας κάθε μέρα, κάνοντας κινήσεις μασάζ, κατά τη διάρκεια του μήνα. 

Αυτό το λιπαντικό τζελ θα βοηθήσει επίσης στην αύξηση της ευαισθησίας και της αντοχής, και το ευχάριστο αποτέλεσμα δόνησης θα δώσει σε εσάς και τον σύντροφό σας υπέροχες αισθήσεις! Η αυτοπεποίθηση είναι ελκυστική για το αντίθετο φύλο,επέστρεψέ την στον εαυτό σου!

alfagen

Ποιο Μέγεθος πέους θεωρούν ιδανικό άντρες και γυναίκες

Πάνω από 2.000 άντρες και γυναίκες από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αυστρία και άλλες χώρες ερωτήθηκαν ποιο πιστεύουν ότι είναι κατά μέσο όρο το μέγεθος του αντρικού μορίου αλλά και ποιο μέγεθος θεωρούν ιδανικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι άντρες ήταν πιο «γενναιόδωροι» στις εκτιμήσεις τους από τις γυναίκες. Ενώ για τους άντρες το μέσο μέγεθος υπολογίζεται στα 14, 1 εκατοστά, για τις γυναίκες δεν ξεπερνά τα 13,8 εκατοστά, ενώ το ιδανικό φάνηκε να είναι 16,6 εκατοστά για τους άντρες και 15,8 εκατοστά για τις γυναίκες.

Παρατηρήθηκαν επίσης διαφορές ανά χώρα, με τους Αυστριακούς να αποδεικνύονται ιδιαίτερα… απαιτητικοί, αφού έθεσαν τον πήχη για το ιδανικό μέγεθος υψηλότερα από όλους, συγκεκριμένα στα 17,6 εκατοστά. Αντιθέτως, πιο ρεαλιστές ήταν οι Βρετανοί και οι Γάλλοι, καθώς δήλωσαν ότι κατά μέσο όρο θεωρούν ιδανικά τα 14,2 και 14,9 εκατοστά αντίστοιχα.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας ανέφερε ότι οι εκτιμήσεις των αντρών σχετικά με το μέσο μέγεθος του πέους απέχουν κατά ένα εκατοστό από το μέσο μέγεθος που έχει υποδείξει μία από τις μεγαλύτερες μελέτες στο είδος της σε δείγμα 15.000 αντρών από όλο τον κόσμο. Η μελέτη είχε υποδείξει ότι κατά μέσο όρο το μέγεθος του πέους (σε στύση) φτάνει τα 13,12 εκατοστά, ενώ η εκτίμηση των αντρών στη νέα έρευνα ήταν 14,1 εκατοστά. Το alfagen μεγαλώνει φυσικα το ΠΕΟΣ.

Στυτική Δυσλειτουργία – Αίτιες & Θεραπεία

Όταν βρίσκεται ένας άνδρας σε σεξουαλική διέγερση ο εγκέφαλος στέλνει μηνύματα στο πέος με τα νεύρα. Εκκρίνονται νευροδιαβιβαστές (χημικές ουσίες φυσικές για τον οργανισμό) οι οποίοι φτάνουν στα νευρά τους πέους και τελικά παράγεται η ουσία κυκλική γουανοσίνη μονοφωσφατάση (cGMP). Αυτή η ουσία προκαλεί διαστολή των αρτηριών που πέους, με αποτέλεσμα περισσότερο αίμα να φτάνει εκεί και να παρατηρείται στύση.

Μετά τη σεξουαλική επαφή τα επίπεδα της ουσίας cGMP πέφτουν και το πέος σταδιακά επανέρχεται σε χαλάρωση.

Βιολογικοί παράγοντες

• Μειωμένη ροή αίματος στο πέος σε ηλικίες κυρίως μετά τα 40. Μπορεί να συνυπάρχει με κάπνισμα, υψηλή αρτηριακή πίεση & χοληστερίνη.
• Νευρολογικές παθήσεις που επηρεάζουν τη νευρική μεταβίβαση πληροφοριών, όπως η σεξουαλική διέγερση. Τέτοιες είναι η σκλήρυνση κατά πλάκας, το εγκεφαλικό, η νόσος Parkinson, κλπ.
• Ο Διαβήτης είναι η πιο συχνή αιτία για τη στυτική δυσλειτουργία γιατί επηρεάζει τη ροή του αίματος αλλά και τη λειτουργία των νεύρων.
• Ορμονικές διαταραχές, όπως έλλειψη τεστοστερόνης, η οποία παρατηρείται πιο συχνά λόγω εγκεφαλικού τραυματισμού.
• Τραυματισμός των νεύρων που ενεργοποιούν το πέος, λόγω χημιοθεραπείας, τραυματισμών κλπ
• Η χρήση κάποιων φαρμάκων, όπως αντικαταθλιπτικά, β-αποκλειστές, διουρητικά κλπ.
• Η ποδηλασία επηρεάζει τα νεύρα στη περιοχή.

Ψυχολογικοί παράγοντες

• Στρες, Άγχος, Προβλήματα στη σχέση, Κατάθλιψη

Όταν υπάρχουν προβλήματα στύσης είναι καλό να συμβουλεύεστε το γιατρό σας. Σήμερα υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα  όπως το alfagen. Όσο αφορά στην φαρμακευτική αγωγή σήμερα θεωρείται ότι προσφέρει την αποκατάσταση του προβλήματος σε πολύ μεγάλα ποσοστά, σχεδόν στο 80% των ανδρών.

Αλήθειες και προσωπικές εμπειρίες για τα μυστικά μιας καλής στύσης

Μανώλης Παπαθανασίου, 30

Δυστυχώς, δεν ήμουν αρχικά ιδιοκτήτης ενός μεγάλου πέους. Δεν τα πήγαινα καλά με τα κορίτσια, ήμουν αρκετά κλειστός .. Δεν υπήρχε όριο στην απελπισία μου, γιατί ήμουν ακόμα μόνος στα 30 μου και το σεξ με τα χρόνια μπορούσε να μετρηθεί στα δάχτυλά μου. Βρήκα τυχαία τη διαφήμιση αυτού του προϊόντος και, με δυσπιστία, πάτησα το κουμπί «παραγγελία», γιατί πριν από αυτό είχα δοκιμάσει πολλές μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης της αντλίας, με την οποία έκανα ζημιά στον εαυτό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισα να το ρισκάρω! Τώρα κάνω σεξ με τρεις ταυτόχρονα, μερικές φορές με τη κάθε μια ξεχωριστά, έχω αντοχή για όλες!

Μανος Λάζαρης, 45

Η κοπέλα μου έχει πει πολλές φορές ότι ο πρώην της έχει μεγαλύτερο πέος από μένα και ότι αν δεν κάνω κάτι με αυτό, θα γυρίσει αμέσως σε αυτόν. Όντας συνεχώς στα νεύρα από τους χειρισμούς της, έγινε πιο δύσκολο για το πέος μου να είναι σκληρό, άρχισα να τελειώνω πρόωρα. Αντί για υποστήριξη από τον πρώην μου, είχα μόνο κοροϊδία. Με κατέστρεψε … Το φίλος μου έστειλε την ιστοσελίδα αυτού του λιπαντικού και μου είπε να τον πιστέψω και να το δοκιμάσω. Και έτσι το έκανα. Τώρα με κυνηγούν πολλές κοπέλες. Συστήνω ανεπιφύλακτα το alfagen!

Αλέξανδρος Εμμανουήλ

Μετά το διαζύγιο, όλα στη ζωή μου πήγαν στραβά: υποβιβάστηκα στη δουλειά, η επικοινωνία με την οικογένειά μου επιδεινώθηκε. Επίσης είχα μικρό πέος, που δεν με έκανε να νιώσω καλύτερα. Ήμουν στα πρόθυρα. Η παιδική μου φίλη αποφάσισε να με βοηθήσει και πρότεινε αυτό το λιπαντικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα μπορούσε να φτάσει σε ένα ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.

biglover

Τα συστατικά επιτυχίας του alfagen!

Εκχύλισμα Λεμονιού. Παρέχει μια ισχυρή και διαρκή στύση. Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τα πολλαπλά οφέλη των εσπεριδοειδών, όπως του λεμονιού, αλλά σχεδόν πάντα χάνουμε τα μισά οφέλη του, με άλλα λόγια τη φλούδα του. Παραδοσιακά, οι περισσότεροι συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο του χυμό του λεμονιού είτε στην κουζίνα μας είτε για θεραπευτικούς σκοπούς. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ότι πολλές θεραπευτικές ιδιότητες του λεμονιού βρίσκονται στη φλούδα του και αυτό διότι περιέχει 5 με 10 φορές περισσότερες βιταμίνες από το χυμό του.

Εκχύλισμα Γνήσιας Αλόης. Η Αλόη η γνήσια (Aloe vera), επίσης γνωστή ως φαρμακευτική αλόη, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού που κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται από τη Βόρεια Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι. Η Αλόη η γνησία μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα και συναντάται ευρέως στην Αφρική και άλλες άνυδρες περιοχές. Το είδος είναι γνωστό για τη χρήση του σε εναλλακτικές θεραπείες με χρήση φυτών. Η Αλόη η γνήσια (Aloe vera), επίσης γνωστή ως φαρμακευτική αλόη, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού που κατά πάσα πιθανότητα κατάγεται από τη Βόρεια Αφρική, τις Κανάριους Νήσους και το Πράσινο Ακρωτήρι.

Εκχύλισμα Κανέλας Σπιλανθές. Αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, αυξάνει το μήκος και το πάχος. Το βότανο σπιλανθές προέρχεται από τη Νότια Αμερική, όπου αναπτύσσεται σε περιβάλλον με εξαιρετικά υψηλή υγρασία και παραδοσιακά χρησιμοποιείται με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα σαν αντιμυκητιασικό ίαμα για εξωτερική τοπική εφαρμογή στις μολυσμένες περιοχές. Αυτό το συστατικό καθιστά το ALFAGEN Μοναδικό παγκοσμίως. 

Κόμμι ξανθάνης. Ενεργοποιεί τη ζώνη ευχαρίστησης στον εγκέφαλο. Πρόκειται για μια φυσική ουσία, προϊόν βακτηριακής ζύμωσης της γλυκόζης του καλαμποκιού. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως πηκτικός παράγοντας σε dressings και σάλτσες και, κυρίως, για σπιτικό ψωμί σε συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού βελτιώνει τη δομή της ψίχας και δεν θρυμματίζετα

‘Ελαιο Υλανγκ- Υλανγκ. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση της λίμπιντο. Το Υλανγκ-Υλανγκ (Ylang- ylang) ή αλλιώς Κανάκα είναι η κοινή ονομασία του φυτού Cananga Odorata. Το αιθέριο έλαιο του Υλανγκ-Υλανγκ προέρχεται από την απόσταξη των ανθών του και έχει ένα εξωτικό, γλυκό , λουλουδένιο άρωμα. Η Αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια ως μια μέθοδος ολιστικής περιποίησης για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, ως πηγή ηρεμίας, ευχαρίστησης και ευημερίας.

Έλαιο Πιπερώδης Μέντας. Αυξάνει τον τόνο των μυών στο πέος. Για τα αποτελέσματα του αιθερίου ελαίου Μέντας πιπεράτης πραγματοποιήθηκε μελέτη από by DrBryan Raudenbush. Μειώνει την κούραση κατά 25 % Μειώνει την αντίληψη της διάρκειας του φόρτου Εργασίας κατά 22% , Αυξάνει το σφρίγος κατά 13 %, Μειώνει την αντίληψη ματαίωσης κατά 13 % Μειώνει την αίσθηση της προσπάθειας κατά by 12 %, Αυξάνει την αντίληψη αποτελεσματικότητας  κατά 9 % Μειώνει την αίσθηση σωματικού φόρτου εργασίας κατά  8 % Αυξάνει τη δύναμη κατά 6 % Αυξάνει τον αριθμό των κάμψεων κατά 6 % Αυξάνει τη ταχύτητα (400 μέτρα κατά 1.5 δευτερόλεπτο πιο γρήγορα)

 

Η επίδραση του alfagen στην σεξουαλικότητα σας!

Αυτό το φυσικό λιπαντικό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή και την αυτοεκτίμησή σας για ακόμη μεγαλύτερη σεξουαλικότητα! Δώστε τον εαυτό σας στην σύντροφό σας 100%, απελευθερώστε όλο το συσσωρευμένο πάθος και ευχαριστήστε την! Η επίδραση δόνησης είναι εξαιρετικά διεγερτική! Αυτό το λιπαντικό θα βοηθήσει το πέος σας να μεγαλώσει σε μήκος και περίμετρο!

Αληθινή Μαρτυρία χρήστη: Μόλις έμαθα γι”αυτό το νέο προϊόν, το πρώτο που έκανα ήταν να επισκεφτώ διάφορα φαρμακεία. Οι υπάλληλοι με κοιτούσαν χωρίς να καταλαβαίνουν όταν τους εξηγούσα ότι το alfagen ήταν ένα προϊόν για την ανικανότητα, μου πρότειναν το Viagra ή κάποιο ανάλογο, φθηνότερο προϊόν. Μια ηλικιωμένη φαρμακοποιός μου πρότεινε εκχυλίσματα από ρίζες τζίνσενγκ, ως γιατροσόφι. Αφού κατάλαβα ότι εγώ δεν ήμουν ο Woodman, που του φέρνουν το προϊόν στο πιάτο, έψαξα στο Διαδίκτυο και ενημερώθηκα. Γενικά, έβρισκα πολλές σελίδες-απάτες, που προσέφεραν διάφορα μαντζούνια, σαν τα γιατροσόφια της γιαγιάς, και που επιπλέον ήταν παρασκευασμένα στην Κίνα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να σε αποτελειώσουν.

Κατάλαβα γιατί οι διάσημοι που έχουν πολλές κατακτήσεις και πάρα πολλά λεφτά χρησιμοποιούν το alfagenΗ νύχτα που έκανα για πρώτη φορά σεξ μετά τη χρήση του προϊόντος μπορεί να συγκριθεί μόνο με τη νύχτα που απολύθηκα από τον στρατό. Ξανάγινα παλικάρι 19 χρονών, γεμάτος δύναμη και αντοχή. Ήταν απλά απίστευτο! Αισθανόμουν φτιαγμένος από ατσάλι και, ειλικρινά κύριοι, διάβασα στο βλέμμα της ότι ήμουν ο καλύτερος που είχε ποτέ- και αυτό αξίζει πολύ! 

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

alfagen

Το Alfagen μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 30th May 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Alfagen, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Η φόρμουλα formelan έχει τη μορφή απαλού υδροτζελ για το ευαίσθητο σημείο. Η χρήση του είναι δυνατή αμέσως πριν την επαφή – τότε ενισχύει επίσης την εμπειρία της συντρόφου.

read more
Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Το «XTRAZEX» διορθώνει προβλήματα στη σεξουαλική διέγερση σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας και βοηθάει στην παράταση της σεξουαλικής επαφής σε περίπτωση πρόωρης εκσπερμάτωσης.

read more
BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Εφαρμόστε το BigLover στο πέος σας κάθε μέρα, κάνοντας κινήσεις μασάζ, κατά τη διάρκεια του μήνα. Για να εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε την BigLover 30 λεπτά πριν την σεξουαλική συνεύρεση.

read more

Pin It on Pinterest

Share This