Xtrazex φυτικό σύμπλεγμα για την ενίσχυση του ανδρισμού, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, φαρμακείο, δοσολογία

Διαχειριστής
June 16, 2021

Η θεραπεία xtrazex ενεργοποιεί τη διαδικασία διέγερσης, παρατείνει τις στύσεις και βοηθά στην εξάλειψη της πιθανότητας πρόωρης εκσπερμάτωσης

 

 • Παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μέχρι και 4 ώρες
 • Αυξάνει την αντοχή και την απόλαυση κατά τη διάρκεια της συνουσίας
 • Εξασφαλίζει μια δυνατή και σκληρή στύση
 • Ισχυρές στύσεις σε οποιαδήποτε ηλικία
 • Ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία
 • Παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής
 • Βελτιώνει την ευαισθησία
 • Προσφέρει έντονες αισθήσεις
 • Τριπλασιάστε την ποσότητα του σπέρματος
 • Αρχίζει να λειτουργεί σε μόλις επτά λεπτά

xtrazex

Εγκεκριμένο από ειδικούς Ανδρολογους

 • Αξιοπιστια 97.5% 97.5%
 • αποτελεσματικοτητα 97.1% 97.1%
 • ασφαλεια 98.9% 98.9%
 • τιμη 97.9% 97.9%
 • Συνολικη βαθμολογια 97.9% 97.9%

Το ΧΤRAZEX θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου και θα διευρύνει τα σηραγγώδη σώματα του πέους σου!

Για κάθε άνδρα που αντιμετωπίζει συγκεκριμένα προβλήματα σχετικά με το σεξ! Η μη τήρηση των προειδοποιητικών ενδείξεων μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη σεξουαλική ανικανότητα και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα: έλλειψη αυτοπεποίθησης, φόβο να απογοητεύσει ή να μην ικανοποιήσετε την σύντροφό σας 

Αυτό το καινοτόμο φάρμακο επιταχύνει τη μετάδοση των νευρικών παρορμήσεων που συνθέτουν το νιτρικό οξείδιο στο σώμα και, κατά συνέπεια, το αίμα κυκλοφορεί γρηγορότερα γεμίζοντας τα σπυράκια του πέους, οδηγώντας σε στύση. 

Το Xtrazex είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα για τη δραστικότητα, με τη μορφή αναβράζοντων δισκίων, με εντελώς οργανικά συστατικά.

xtrazex

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία

Παρά το γεγονός ότι η πάθηση δεν είναι περιστασιακή και οι πάσχοντες πραγματικά υποφέρουν σε βάθος χρόνου, η συντριπτική πλειονότητα των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία δεν απευθύνεται σε ειδικό γιατρό, αφού η στυτική δυσλειτουργία συνοδεύεται σχεδόν πάντα από ένα έντονο αίσθημα ντροπής. Οι νεότεροι άνδρες αισθάνονται μεγαλύτερη δυσκολία στο να απευθυνθούν στον γιατρό, σε σχέση με τους ηλικιωμένους. Αυτό συμβαίνει λόγω της εντελώς εσφαλμένης πεποίθησης ότι τα σεξουαλικά προβλήματα εμφανίζονται μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες. Η επίτευξη της στύσης είναι το αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης, αστραπιαίας διαδικασίας, στην οποία εμπλέκονται πολυάριθμα συστήματα του σώματος , τα συναισθήματα και ψυχικές λειτουργίες, όπως οι αισθήσεις, η φαντασία και η μνήμη. Οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανιστεί στα μονοπάτια της διέγερσης μπορεί να προκαλέσει διαταραχή στην επίτευξη στύσης.

Στυτική δυσλειτουργία ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία ένα άνδρας δεν έχει κανονική στύση. Αυτό που μπορεί να συμβαίνει είναι το πέος να είναι μερικώς ερεθισμένο πάντως όχι αρκετά, ώστε να μπορεί να γίνει διείσδυση κατά το σεξ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις οφείλεται στη στένωση των αρτηριών, οι οποίες μεταφέρουν αίμα στο πέος. Αυτή η στένωση οφείλεται σε απόθεση λιπαρών στοιχείων (αθηροσκλήρωση) στις αρτηρίες αυτές με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που συμβαίνει στις αρτηρίες της καρδιάς. Η στυτική δυσλειτουργία συνήθως αντιμετωπίζεται με τη λήψη ενός χαπιού πριν το σεξ. Καλό είναι επίσης να ληφθούν υπόψη οι συμβουλές και οι θεραπείες για την αντιμετώπιση της καρδιακής νόσου.

Το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας εμφανίζεται κυρίως στη μέση ηλικία, ενώ όσο η ηλικία αυξάνει αντίστοιχα πολλαπλασιάζεται και το ποσοστό εμφάνισης του προβλήματος. Στυτική δυσλειτουργία μπορεί όμως να βιώσουν και νέοι άνδρες, κάτω των 40 ετών, με το ποσοστό εμφάνισης σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία να κυμαίνεται περίπου στο 5%.

Το μεγαλύτερο θέμα που καλούνται να ξεπεράσουν οι άνδρες που βιώνουν την αποτυχία της στύσης είναι η ντροπή που αισθάνονται και η δυσκολία στο να αποφασίσουν να απευθυνθούν σε ειδικό ανδρολόγο.

Αίτια

Τα αίτια που ευθύνονται για την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολλά και διαχωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες: τα οργανικά αίτια και τα ψυχολογικά. Τα πιο συνηθισμένα οργανικά αίτια είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, το μεταβολικό σύνδρομο, οι καρδιολογικές παθήσεις και οι ογκολογικές επεμβάσεις για νοσήματα του προστάτου αδένα και του παχέος εντέρου. Τα πιο συνηθισμένα ψυχολογικά αίτια είναι οι αγχώδεις διαταραχές και η κατάθλιψη. Αρκετές φορές μπορεί να συνυπάρχουν παθολογικές καταστάσεις και από τις δυο κατηγορίες, γεγονός που επιβάλλει την ολιστική προσέγγιση του ασθενούς τόσο από ειδικό ανδρολόγο όσο και από εξειδικευμένο σε θέματα σεξουαλικότητας ψυχολόγο ή ψυχίατρο.

Διάγνωση & Θεραπεία

Η διαγνωστική προσέγγιση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας γίνεται από εξειδικευμένο ανδρολόγο και περιλαμβάνει ένα λεπτομερές ιατρικό και σεξουαλικό ιστορικό, τη συμπλήρωση ειδικών ερωτηματολογίων, κλινική εξέταση των έξω γεννητικών οργάνων, του μαστού και του προστάτη, δυναμικό υπερηχογράφημα πέους με πρόκληση στύσης (triplex πέους) και εργαστηριακό ορμονικό έλεγχο. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων οδηγεί στην αποκάλυψη του αιτίου που προκαλεί τη συγκεκριμένη σεξουαλική δυσλειτουργία και στη στοχευμένη αντιμετωπισή του.

Οι θεραπευτικές επιλογές που υπάρχουν στην εποχή μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι πολλές, ασφαλής και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Φαρμακευτικά σκευάσματα (από του στόματος χρήση ειδικών χαπιών), ενδοπεϊκές ενέσεις, κρουστικά κύματα είναι θεραπευτικές επιλογές που μπορεί να δοθούν ως λύση είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά. Στις περιπτώσεις που η συντηρητική προσέγγιση αποτύχει, η χειρουργική θεραπεία με την τοποθέτηση ενδοπεϊκών προθέσεων προσφέρει οριστική λύση στο πρόβλημα.

 

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Xtrazex

Φλοιός Υοχιμβίνης

Είναι ένα ισχυρό σεξουαλικό διεγερτικό. Έχει διεγερτικό αποτέλεσμα, ενισχύει τη λίμπιντο και αυξάνει την ποσότητα του σπέρματος. Η Υοχιμβίνη διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την ροή του αίματος και διεγείρει τα νεύρα. Φαίνεται να ενισχύει την ανδρική γεννετήσια ορμή και να δρα και ως τονωτικό.

Εκχύλισμα φλοιού Μαραπουάμα

ενισχύει τη σεξουαλική δραστηριότητα, αυξάνει τη σεξουαλική ικανότητα, είναι ισχυρό διεγερτικό που προκαλεί σεξουαλική διέγερση. Μία μελέτη που διεξήχθη το 2000 στο Ινστιτούτο Σεξολογίας στο Παρίσι διαπίστωσε ότι το Muira Puama (γνωστό και ως marapuama ή Ptychopetalum olacoides) και το ginkgo biloba, ένα άλλο τονωτικό βότανο, αύξησε την επιθυμία για σεξουαλική επαφή, τις σεξουαλικές φαντασιώσεις , τη ικανότητα να φτάσουν οι γυναίκες σε οργασμό, όπως και την έντασή του και ως εκ τούτου, την ικανοποίηση με τη σεξουαλική τους ζωή σε γυναίκες που είχαν χαμηλή λίμπιντο. 

Περουβιανή Μάκα

Είναι γνωστό ως το «βότανο του σεξ των Ίνκας». Ονομάζεται έτσι, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης αμινοξέων και βιολογικά ενεργών ουσιών που είναι απαραίτητες για την παραγωγή σεξουαλικών ορμονών. Η μάκα (maca) (κοινή ονομασία για το Lepidium Meyenii), που είναι γνωστή από την εποχή των Ίνκας, ευδοκιμεί σε υψόμετρο 3.750-4.350 μέτρων και στις δύσκολες κλιματικές συνθήκες των Περουβιανών Άνδεων (φτωχό έδαφος και ψυχρό κλίμα) και ανήκει στην οικογένεια των σταυρανθών. Οι Ίνκας τη χρησιμοποιούσαν σε θρησκευτικές τελετές και την έδιναν, ως τονωτικό, στους στρατιώτες, πριν τη μάχη.

 

Εκχύλισμα Τζινσένγκ

Διεγείρει την κίνηση των σπερματοζωαρίων, βελτιώνει τη στύση και τη μυρωδιά του σπέρματος, προστατεύει από τον καρκίνο του προστάτη. Το ginseng είναι από τα πιο γνωστά βότανα παγκοσμίως. Υπάρχει σε εκχύλισμα, σκόνη, δισκία και κάψουλες. Βελτιώνει τη διανοητική και σωματική απόδοση, την κατάθλιψη, το άγχος, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, το διαβήτη αλλά και τη στυτική δυσλειτουργία. Πιστεύεται ότι το αμερικανικό ginseng λειτουργεί ως χαλαρωτικό ενώ η ασιατική ποικιλία έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα 

Μύθοι και αλήθειες για τα μυστικά της καλής στύσης

Σεξουαλική Επιθυμία

Για να ξεκινήσει η σεξουαλική λειτουργία στον άντρα, είναι απαραίτητο να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία. Συνήθως, η σεξουαλική επιθυμία του άντρα γίνεται αντιληπτή ως ορμή και συνοδεύεται από σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική λειτουργία μπορεί να πυροδοτηθεί, χωρίς να προϋπάρχει απαραίτητα η σεξουαλική ορμή, αρκεί να υπάρχει η πρόθεση του άντρα να αφεθεί στα σεξουαλικά ερεθίσματα, προκειμένου να ευχαριστηθεί. Το ότι οι άντρες έχουν πάντα επιθυμία είναι σαφέστατα ένας μύθος. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, άγχος και συμπτώματα κατάθλιψης, δυσάρεστες προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες ή ακόμη αίσθημα κόπωσης είναι συχνοί παράγοντες που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Φυσιολογική Ανατομία Πέους

Υπάρχουν Ουρολογικές παθήσεις που δυσχεραίνουν τη σεξουαλική επαφή για ανατομικούς λόγους. Η φίμωση είναι κλασική αιτία, όπου στην προσπάθεια να τραβηχτεί το δέρμα του πέους προς τα πίσω και να αποκαλυφθεί η βάλανος (κεφάλι) προκαλείται πόνος ή σε κάποιες περιπτώσεις είναι αδύνατο να γίνει λόγω ουλής στο δέρμα του πέους (πόσθη). Η αποκατάσταση του προβλήματος γίνεται είτε με λύση των συμφύσεων στα παιδιά, είτε με περιτομή, τη χειρουργική επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία και αφαιρείται το τελικό τμήμα του δέρματος του πέους (ακροποσθία). Οι κάμψεις του πέους, είτε είναι συγγενείς (δηλαδή ένας άνδρας γεννήθηκε έτσι), είτε όχι π.χ. μπορεί να οφείλονται στη νόσο του Peyronie (συνήθως μετά από τραυματισμό κατά την επαφή που σπάνια γίνεται αντιληπτός την ώρα εκείνη αλλά μήνες μετά όταν αρχίζει η κλίση με πόνο κατά τη στύση), το πέος έχει κλίση που μπορεί να ξεπεράσει και τις 90 μοίρες. Οι κλίσεις πάνω από 30 μοίρες συνήθως δυσχεραίνουν την επαφή και χρειάζεται χειρουργική αποκατάσταση με ειδικές τεχνικές ανάλογα με την περίπτωση.

Η τακτική χρήση του XTRAZEX διεγείρει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία σας επιτρέπει να έχετε ισχυρή στύση ακόμα και όταν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Τα Αγγεία του Πέους

Η στύση είναι ένα αγγειακό φαινόμενο. Τα δύο σηραγγώδη σώματα, οι 2 κύλινδροι δηλαδή που γεμίζουν με αίμα για να επιτευχθεί στύση, έχουν στο κέντρο τους από μια αρτηρία που διακλαδίζεται σε πολλές μικρές αρτηρίες, τις ελικοειδείς αρτηρίες. Όταν ένα νευρικό ερέθισμα φτάσει στο πέος, οι αρτηρίες διαστέλλονται και αυξάνει η ροή αίματος μέσα από τις ελικοειδείς αρτηρίες στα σηραγγώδη σώματα. Έτσι, αυξάνεται η πίεση μέσα στα σηραγγώδη που πιέζουν το φλεβικό δίκτυο που τα περιβάλλει. Με την πίεση αυτή το φλεβικό δίκτυο κλείνει, και η αύξηση της πίεσης γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, προκαλώντας σκληρή στύση. Τα γνωστά αίτια που φράσσουν τις αρτηρίες, – ότι είναι κακό για την καρδιά, είναι κακό και για τη στύση-, είναι αυτά που προκαλούν στένωση/απόφραξη πρώτα στις μικρές ελικοειδείς αρτηρίες και μετά στις μεγαλύτερες σηραγγώδεις αρτηρίες. Έτσι τα σηραγγώδη σώματα καταστρέφονται σιγά-σιγά από την ισχαιμία και δε μπορούν να πιέζουν το φλεβικό δίκτυο, Έτσι, το περιορισμένο αίμα που φτάνει στα σηραγγώδη διαφεύγει μέσω του φλεβικού δικτύου (δυσλειτουργία του μηχανισμού φλεβικής σύγκλεισης).

Η θεραπεία XTRAZEX επιταχύνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων που συνθέτει το οξείδιο του αζώτου στο σώμα. Ως αποτέλεσμα, το αίμα εισρέει αμέσως στο πέος και προκύπτει η στύση.

Παχυσαρκία, Υπέρταση και Σακχαρώδης Διαβήτης

Είναι γνωστή η σχέση της παχυσαρκίας με το μεταβολικό σύνδρομο αρχικά και το σακχαρώδη διαβήτη μετέπειτα. Το μεταβολικό σύνδρομο είναι ένα σύνολο μεταβολικών διαταραχών που οδηγούν αναπόφευκτα στην αθηρωμάτωση και στην καρδιαγγειακή νόσο. Σε αυτές περιλαμβάνονται η παχυσαρκία, η δυσλιπιδαιμία, η υπέρταση και ο σακχαρώδης διαβήτης. Κοινός παρονομαστής των διαταραχών αυτών είναι η παρουσία αντίστασης των περιφερικών ιστών (και κυρίως του μυϊκού ιστού) στη δράση της ινσουλίνης. Το μεταβολικό σύνδρομο και πολύ περισσότερο ο σακχαρώδης διαβήτης προκαλούν προβλήματα στη στύση. Πάνω από 40% των διαβητικών θα παρουσιάσουν πρόβλημα, ενώ 10 χρόνια με σάκχαρο αρκούν για να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στη στύση. Αυτά βέβαια, όταν ο άνδρας αμελήσει το πρόβλημα γιατί και εδώ η πρόληψη σώζει τις στύσεις.

formelan

Παράγγειλε τώρα το xtrazex για τεκμηριωμένα αποτελέσματα που μιλούν από μόνα τους

Ενεργοποιοεί τη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης, η οποία ξεκινά στον εγκέφαλο και στα νωτιαία νεύρα. Η θεραπεία επιταχύνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων που συνθέτει το οξείδιο του αζώτου στο σώμα.

Ως αποτέλεσμα, το αίμα εισρέει αμέσως στο πέος και προκύπτει η στύση. Το «XTRAZEX» διορθώνει προβλήματα στη σεξουαλική διέγερση σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας και βοηθάει στην παράταση της σεξουαλικής επαφής σε περίπτωση πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Μετά από 28 ημέρες αγωγής, οι συμμετέχοντες στην έρευνα άντρες δήλωσαν ομόφωνα ότι βίωναν πιο έντονο σεξ, ενώ είναι σε θέση να προσφέρουν στη σύντροφό τους μέχρι και 5 οργασμούς κατά τη διάρκεια μιας συνουσίας. Το Xtrazex είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και μπορεί να ληφθεί χωρίς ιατρική συνταγή. Συνιστάται να διαβάσετε προσεκτικά το φύλλο οδηγιών.

 • 1η εβδομάδα – συμπλήρωση ελλείψεων μεταβολιτών και καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων του πέους από τοξίνες – βελτίωση της στύσης, επιμήκυνση του πέους κατά 2-3 cm
 • 2η εβδομάδα – 53,7% αύξησης της λίμπιντο και αύξηση της τεστοστερόνης σε 9 νανογραμμάρια – μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση
 • 3η εβδομάδα – περαιτέρω μεγέθυνση του πέους κατά 4,1 cm, πάχυνση της περιφέρειας του μορίου κατά 26,2%
 • 4η εβδομάδα – μέγιστη μεγέθυνση του πέους – ακόμη και 6,3 cm, 370% πιο έντονο σεξ

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

xtrazex

Το Xtrazex μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 14th July 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Xtrazex, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Η φόρμουλα formelan έχει τη μορφή απαλού υδροτζελ για το ευαίσθητο σημείο. Η χρήση του είναι δυνατή αμέσως πριν την επαφή – τότε ενισχύει επίσης την εμπειρία της συντρόφου.

read more
BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Εφαρμόστε το BigLover στο πέος σας κάθε μέρα, κάνοντας κινήσεις μασάζ, κατά τη διάρκεια του μήνα. Για να εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε την BigLover 30 λεπτά πριν την σεξουαλική συνεύρεση.

read more
EffectEro για την ενίσχυση της ανδρικής στύσης, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

EffectEro για την ενίσχυση της ανδρικής στύσης, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Το EffectEro επαναφέρει τα επίπεδα των αρσενικών ορμονών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στη λεκάνη και αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, παρέχοντας μια σταθερή και μακρόχρονη στύση.

read more

Pin It on Pinterest

Share This