EffectEro για αξιόπιστη και παρατεταμένη στύση, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, φαρμακείο

Διαχειριστής
June 16, 2021

 Γιατί έχω την τόλμη να συστήνω το EffectEro όλους τους άντρες;

 • Παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής μέχρι και 4 ώρες. Δεν Καταπιέζει την καρδιά και τα αγγεία
 • Περιέχει οικολογικά συστατικά. Είναι διαθέσιμο χωρίς συνταγή.
 • Αυξάνει την αντοχή και την απόλαυση κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Δεν Βλάπτει την υγεία
 • Εξασφαλίζει μια δυνατή και σκληρή στύση. Ενισχύει το σώμα
 • Δεν Περιέχει επιβλαβή χημεία. Ισχυρές στύσεις σε οποιαδήποτε ηλικία
 • Ενισχύει τη σεξουαλική επιθυμία
 • Παρατείνει τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής
 • Βελτιώνει την ευαισθησία. Δεν Προκαλεί εξάρτηση
 • Προσφέρει έντονες αισθήσεις
 • Τριπλασιάστε την ποσότητα του σπέρματος. Χωρίς παρενέργειες.
 • Αρχίζει να λειτουργεί σε μόλις επτά λεπτά

effectero

Εγκεκριμένο από ειδικούς Ανδρολογους

 • Αξιοπιστια 97.8% 97.8%
 • αποτελεσματικοτητα 97.1% 97.1%
 • ασφαλεια 98.9% 98.9%
 • τιμη 97% 97%
 • Συνολικη βαθμολογια 97% 97%

Το effectero θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου και θα διευρύνει τα σηραγγώδη σώματα του πέους σου!

Τα διεγερτικά στύσης είναι απολύτως φυσιολογικά για τους σύγχρονους άνδρες όλων των ηλικιών!
Προηγουμένως, οι άνδρες δεν πήγαιναν σε γιατρούς, για την αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά τώρα κάνουν ουρές στα γραφεία τους. Πρώτον, η αδυναμία συμβαίνει συχνότερα, και δεύτερον, οι άνδρες έχουν γίνει πιο ειλικρινείς και αποφασιστικοί.

Σήμερα, δεν είναι ντροπή να βοηθήσετε τον εαυτό σας με ειδικά μέσα. Αυτό είναι φυσιολογικό και πολύ καλύτερο από το να βλέπεις τον μαρασμό της αρρενωπότητας σου. Μην πιστεύετε τους γνωστούς σας και ιδιαίτερα τους πορνογραφικούς ηθοποιούς που καμαρώνουν για τις σεξουαλικές επιδόσεις τους. Το effectero είναι σχεδιασμένο για οικιακή χρήση, χωρίς ιατρική συνταγή και Βοηθά σε οποιαδήποτε ηλικία και από διάφορες αιτίες δυσλειτουργίας

effectero

Είναι το Πέος μου μικρό; Πώς γίνεται η μέτρηση του πέους;

Σε ένα νοσοκομείο της Ιταλίας, μέσα σε μια περίοδο δυο χρόνων, 67 άνδρες ζήτησαν τη χειρουργική διόρθωση του μικρού τους πέους, ενώ όλοι στην πραγματικότητα είχαν πέος φυσιολογικού μεγέθους.

Εκτιμάται μάλιστα ότι το 45% των ανδρών επιθυμεί μεγαλύτερο πέος, ενώ το 85% των ετεροφυλόφιλων γυναικών που δηλώνουν ικανοποιημένες με το πέος του συντρόφου τους. Ερευνητικά ευρήματα έχουν δείξει ότι πολλοί άνδρες ανησυχούν για το μήκος του πέους τους σε στύση, ενώ επίσης πολλοί ανησυχούν για το μέγεθος του όταν είναι χαλαρό. Πως μπορεί λοιπόν κανείς να ξέρει εάν το πέος του είναι φυσιολογικό, μικρό ή υπερβολικά μεγάλο; Δεν έχει παρά να το μετρήσει.

Ο πιο αξιόπιστος τρόπος μέτρησης λέγεται SPL (stretched penis length) και αναφέρεται στο μήκος του πέους όταν είναι τεντωμένο, ενώ βρίσκεται σε χάλαση. Σύμφωνα με μελέτες όπου οι συμμετέχοντες ήταν νέοι ενήλικες των οποίων η στύση προκλήθηκε από ενδοσηρραγγώδεις ενέσεις, όσο μεγαλύτερο είναι το πέος του άνδρα κατά την SPL, τόσο μεγαλύτερο είναι όταν βρίσκεται σε στύση. Το EFFECTERO Βοηθά σε οποιαδήποτε ηλικία και από διάφορες αιτίες δυσλειτουργίας

Για να προχωρήσει λοιπόν ένας άνδρας σε μια SPL μέτρηση πρέπει να τοποθετήσει ένα χάρακα στη βάση του πέους, πάνω στο ηβικό οστό όταν αυτό είναι σε χάλαση. Εάν η μέτρηση γίνει από το σημείο στο οποίο το πέος διαχωρίζεται από το όσχεο θα χαθούν πολύτιμα εκατοστά. Στη συνέχεια, με απαλές κινήσεις, αλλά κρατώντας σφιχτά το πέος θα προσπαθήσει να το τεντώσει μέχρι το όριο του. Η μέτρηση γίνεται από το ηβικό οστό έως την άκρη του τεντωμένου πέους

Ο μέσος όρος του μεγέθους του πέους κυμαίνεται περίπου στα 12,7 εκατοστά, συμπέρασμα που επιβεβαιώνουν και οι περισσότερες μελέτες γύρω από το μέγεθος του πέους, ενώ μόνο το 0,6% των ανδρών έχει SPL άνω των 17,2 εκατοστά. Συνήθως, όμως, οι άνδρες δεν ανησυχούν όταν το μέγεθος του πέους τους ξεπερνά το μέσο όρο, αλλά όταν βρίσκεται κάτω από αυτόν.

Οι λόγοι που οι άνδρες αναζητούν το «μεγάλο» ΠΕΟΣ

 1. Ο πατέρας στην κρεβατοκάμαρα μοιάζει τεράστιος συγκριτικά με το δικό του μικρό σχεδόν ασήμαντο όργανο.
 2. Οι πρώτες αναζητήσεις στην εποχή του αυνανισμού και η εικόνα του πορνοστάρ μοιάζει σίγουρα πολύ εντυπωσιακή.
 3. Οι πρώτοι έρωτες και η αμφισβήτηση πως κάποιοι άλλοι ήταν πιο προικισμένοι.
 4. Οι δονητές των sex shops, που είναι πάντα XXL, υποψιάζουν τους άνδρες ότι υπολείπονται.
 5. Η σεξουαλική ζήλεια και ο φθόνος του φαλλού έχουν πηγή την παιδική ηλικία. Τα αγοράκια είναι γνωστό ότι αρέσκονται να συγκρίνουν τα γεννητικά τους όργανα.
 6. Στην εφηβεία τα αγόρια αρχίζουν να μετράνε εκατοστά με τα άλλα αγόρια, όπου η σύγκριση μπορεί να αφήσει πάντα ένα έλλειμμα, καθώς πάντα θα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο.

Μύθοι και αλήθειες για τα μυστικά της καλής στύσης

Σεξουαλική Επιθυμία

Για να ξεκινήσει η σεξουαλική λειτουργία στον άντρα, είναι απαραίτητο να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία. Συνήθως, η σεξουαλική επιθυμία του άντρα γίνεται αντιληπτή ως ορμή και συνοδεύεται από σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική λειτουργία μπορεί να πυροδοτηθεί, χωρίς να προϋπάρχει απαραίτητα η σεξουαλική ορμή, αρκεί να υπάρχει η πρόθεση του άντρα να αφεθεί στα σεξουαλικά ερεθίσματα, προκειμένου να ευχαριστηθεί. Το ότι οι άντρες έχουν πάντα επιθυμία είναι σαφέστατα ένας μύθος. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, άγχος και συμπτώματα κατάθλιψης, δυσάρεστες προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες ή ακόμη αίσθημα κόπωσης είναι συχνοί παράγοντες που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Ο άνδρας «πρέπει» να είναι έτοιμος για σεξουαλική επαφή όλες τις ώρες

Ένας μύθος που φαίνεται ότι παραπλανεί τη γυναίκα ακόμα και σήμερα. Θεωρεί ότι ο άνδρας είναι πάντα «ετοιμοπόλεμος» και όταν εκείνος αρνηθεί σημαίνει ότι δεν την θέλει ή ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Αρκετοί άνδρες παγιδεύονται με έντονο άγχος και φόβο στο «πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος να κάνω σεξ», εμφανίζοντας μεγαλύτερες πιθανότητες τελικά να παρουσιάσουν σεξουαλικά προβλήματα. Ίσως είναι κατάλοιπο της εφηβικής ή μετεφηβικής τους ηλικίας όπου οι ορμές τους ήταν πολύ έντονες και η ερωτική επιθυμία πολύ ανεβασμένη

Η τακτική χρήση του effectero σας επιτρέπει να έχετε ισχυρή στύση ακόμα και όταν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Τα Αγγεία του Πέους

Η στύση είναι ένα αγγειακό φαινόμενο. Τα δύο σηραγγώδη σώματα, οι 2 κύλινδροι δηλαδή που γεμίζουν με αίμα για να επιτευχθεί στύση, έχουν στο κέντρο τους από μια αρτηρία που διακλαδίζεται σε πολλές μικρές αρτηρίες, τις ελικοειδείς αρτηρίες. Όταν ένα νευρικό ερέθισμα φτάσει στο πέος, οι αρτηρίες διαστέλλονται και αυξάνει η ροή αίματος μέσα από τις ελικοειδείς αρτηρίες στα σηραγγώδη σώματα. Έτσι, αυξάνεται η πίεση μέσα στα σηραγγώδη που πιέζουν το φλεβικό δίκτυο που τα περιβάλλει. Με την πίεση αυτή το φλεβικό δίκτυο κλείνει, και η αύξηση της πίεσης γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, προκαλώντας σκληρή στύση. Τα γνωστά αίτια που φράσσουν τις αρτηρίες, – ότι είναι κακό για την καρδιά, είναι κακό και για τη στύση-, είναι αυτά που προκαλούν στένωση/απόφραξη πρώτα στις μικρές ελικοειδείς αρτηρίες και μετά στις μεγαλύτερες σηραγγώδεις αρτηρίες. Έτσι τα σηραγγώδη σώματα καταστρέφονται σιγά-σιγά από την ισχαιμία και δε μπορούν να πιέζουν το φλεβικό δίκτυο, Έτσι, το περιορισμένο αίμα που φτάνει στα σηραγγώδη διαφεύγει μέσω του φλεβικού δικτύου (δυσλειτουργία του μηχανισμού φλεβικής σύγκλεισης).

Η θεραπεία effectero επιταχύνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων.

Κάθε σωματική επαφή απαιτεί σεξουαλική πράξη

Όχι, κάθε σωματική επαφή δεν είναι προμήνυμα της σεξουαλικής πράξης. Μπορεί να είναι απλά έκφραση συναισθηματικής ανάγκης, ανάγκη για συντροφικότητα τη συγκεκριμένη στιγμή, ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά, να νιώσουμε πιο οικεία με τον σύντροφό μας.

effectero

Τα συστατικά που καθιστόν μοναδικο το ΕffectΕro

MUIRA PUAMA. Αυξάνει τη σεξουαλική αντοχή και τη λίμπιντο.Όπως πολλές άλλες υπερτροφές σε σκόνη, το Muira Puama είναι προσαρμογόνο, δηλαδή, αποκαθιστά την ομοιόσταση του σώματος και μας βοηθά να ανακτήσουμε τη φυσική ζωτικότητα μας.

GINKGO BILOBA. Επεκτείνει τις φλέβες, αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα, που οδηγεί σε φυσιολογική στύση. Καταστέλλει την κούραση τη νευρικότητα. Κατέχει ξεχωριστή θέση στο εξελικτικό οικογενειακό δέντρο καθώς είναι ο μοναδικός ζωντανός κρίκος ανάμεσα στις φτέρες και τα κωνοφόρα.

CITRULLINA. Αυξάνει την σκληρότητα της στύσης. H κιτρουλλίνη, η οποία είναι επίσης υποβοηθητική στην αρτηριακή υγεία την βρίσκουμε σε αφθονία στο καρπούζι, κόκκινο και κίτρινο. Χρησιμοποιείται για την αύξηση της αντοχής και της ζωτικότητας,

CORDYCEPS. Παρέχει στο σώμα πρόσθετη επιβάρυνση ενέργειας, κοινό σεξουαλικό τόνο και ενισχυμένη λίμπιντο. Βιολογικό μανιτάρι Κόρντισεπς (cordyceps sinensis) φρέσκιας ψυχρής ξήρανσης, που εξασφαλίζει αναλλοίωτες τις θρεπτικές του ιδιότητες και έτσι έχει καλύτερη ενζυμική δραστηριότητα, βιοδιαθεσιμότητα και συνεπώς μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 • 1η εβδομάδα – συμπλήρωση ελλείψεων μεταβολιτών και καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων του πέους από τοξίνες – βελτίωση της στύσης, επιμήκυνση του πέους κατά 2-3 cm
 • 2η εβδομάδα – 53,7% αύξησης της λίμπιντο και αύξηση της τεστοστερόνης σε 9 νανογραμμάρια – μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση
 • 3η εβδομάδα – περαιτέρω μεγέθυνση του πέους κατά 4,1 cm, πάχυνση της περιφέρειας του μορίου κατά 26,2%
 • 4η εβδομάδα – μέγιστη μεγέθυνση του πέους – ακόμη και 6,3 cm, 370% πιο έντονο σεξ

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

effectero

Το EffectEro μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 14th July 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το EffectEro, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Η φόρμουλα formelan έχει τη μορφή απαλού υδροτζελ για το ευαίσθητο σημείο. Η χρήση του είναι δυνατή αμέσως πριν την επαφή – τότε ενισχύει επίσης την εμπειρία της συντρόφου.

read more
Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Το «XTRAZEX» διορθώνει προβλήματα στη σεξουαλική διέγερση σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας και βοηθάει στην παράταση της σεξουαλικής επαφής σε περίπτωση πρόωρης εκσπερμάτωσης.

read more
BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Εφαρμόστε το BigLover στο πέος σας κάθε μέρα, κάνοντας κινήσεις μασάζ, κατά τη διάρκεια του μήνα. Για να εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε την BigLover 30 λεπτά πριν την σεξουαλική συνεύρεση.

read more

Pin It on Pinterest

Share This