Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Διαχειριστής
June 16, 2021

Γιατί η μέθοδος formelan είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τη χρήση των συσκευών διέγερσης πέους;

 

 • Θα απαλλαγείς από τον κίνδυνο τραυματισμού των αιμοφόρων αγγείων στο πέος, προβλήματα εκσπερμάτωσης και μη αναστρέψιμη ανικανότητα που απειλούν τους άντρες που χρησιμοποιούν αντλίες πέους,
 • Θα ξεχάσεις την ντροπή και την δυσφορία, που αισθάνεσαι, όταν εμφανίζεσαι στη σύντροφό σου, έχοντας τεχνητή στύση που διαρκεί πολύ λίγο χρόνο,
 • Θα ανακτήσεις την ευχαρίστηση του μακρού, άγριου και αυθόρμητου σεξ,
 • Θα έχεις σκληρές στύσεις μέχρι το μεγάλο φινάλε,
 • Θα εξοικονομήσεις χιλιάδες ευρώ, αντί να τα σπαταλάς σε αναποτελεσματικές συσκευές που σπάνε και χρειάζονται αντικατάσταση.

formelan

Εγκεκριμένο από ειδικούς Ανδρολογους

 • Αξιοπιστια 99.5% 99.5%
 • αποτελεσματικοτητα 97.1% 97.1%
 • ασφαλεια 99% 99%
 • τιμη 97.9% 97.9%
 • Συνολικη βαθμολογια 98.7% 98.7%

Το Formelan διευρύνει τα σηραγγώδη σώματα του πέους σου στο μέγιστο γενετικό τους μέγεθος

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα, στην Ιαπωνία ένας στους τρείς άντρες ηλικίας 25-75 ετών δεν είναι ικανοποιημένος με τις σεξουαλικές του δυνατότητες. Αυτοί οι άνδρες συχνά παρουσιάζουν κόμπλεξ και αποφεύγουν τις στενές επαφές. Ανάμεσά τους, έως και 4 στους 10 άνδρες δεν μπορούν να κάνουν σεξ λόγω έλλειψης στύσης και κρύβουν αυτό το γεγονός από τον κόσμο.

Θα αρχίσετε να επιτυγχάνετε πλήρη στύση χωρίς πρόβλημα μέσα σε 4 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που κάτι θα σας ερεθίσει. Θα αρχίσετε να σκέφτεστε με ευχαρίστηση παθιασμένες στιγμές με μία ή περισσότερες γυναίκες ταυτόχρονα – όντας βέβαιος ότι θα τις ικανοποιήσετε όλες. Και όλα αυτά, χάρη στο γεγονός στη φόρμουλα που αναγεννά τα σηραγγώδη σωμάτια του πέους και τα επεκτείνει στο γενετικό τους μέγιστο.

formelan

Στυτική δυσλειτουργία (Άγνοια και Φόβος)

Παρά το γεγονός ότι η πάθηση δεν είναι περιστασιακή και οι πάσχοντες πραγματικά υποφέρουν σε βάθος χρόνου, η συντριπτική πλειονότητα των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία δεν απευθύνεται σε ειδικό γιατρό, αφού η στυτική δυσλειτουργία συνοδεύεται σχεδόν πάντα από ένα έντονο αίσθημα ντροπής. Οι νεότεροι άνδρες αισθάνονται μεγαλύτερη δυσκολία στο να απευθυνθούν στον γιατρό, σε σχέση με τους ηλικιωμένους. Αυτό συμβαίνει λόγω της εντελώς εσφαλμένης πεποίθησης ότι τα σεξουαλικά προβλήματα εμφανίζονται μόνο στις μεγαλύτερες ηλικίες.Η επίτευξη της στύσης είναι το αποτέλεσμα μιας πολύπλοκης, αστραπιαίας διαδικασίας, στην οποία εμπλέκονται πολυάριθμα συστήματα του σώματος , τα συναισθήματα και ψυχικές λειτουργίες, όπως οι αισθήσεις, η φαντασία και η μνήμη. Οποιοδήποτε εμπόδιο εμφανιστεί στα μονοπάτια της διέγερσης μπορεί να προκαλέσει διαταραχή στην επίτευξη στύσης.

Με τον όρο «στυτική δυσλειτουργία» εννοούμε την περιοδική ή μόνιμη αδυναμία επίτευξης ή διατήρησης της στύσης για μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας εμφανίζεται κυρίως στη μέση ηλικία, ενώ όσο η ηλικία αυξάνει αντίστοιχα πολλαπλασιάζεται και το ποσοστό εμφάνισης του προβλήματος. Στυτική δυσλειτουργία μπορεί όμως να βιώσουν και νέοι άνδρες, κάτω των 40 ετών, με το ποσοστό εμφάνισης σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία να κυμαίνεται περίπου στο 5%.

Το μεγαλύτερο θέμα που καλούνται να ξεπεράσουν οι άνδρες που βιώνουν την αποτυχία της στύσης είναι η ντροπή που αισθάνονται και η δυσκολία στο να αποφασίσουν να απευθυνθούν σε ειδικό ανδρολόγο.

Αίτια

Τα αίτια που ευθύνονται για την εμφάνιση στυτικής δυσλειτουργίας είναι πολλά και διαχωρίζονται σε δυο μεγάλες κατηγορίες: τα οργανικά αίτια και τα ψυχολογικά. Τα πιο συνηθισμένα οργανικά αίτια είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, το μεταβολικό σύνδρομο, οι καρδιολογικές παθήσεις και οι ογκολογικές επεμβάσεις για νοσήματα του προστάτου αδένα και του παχέος εντέρου. Τα πιο συνηθισμένα ψυχολογικά αίτια είναι οι αγχώδεις διαταραχές και η κατάθλιψη. Αρκετές φορές μπορεί να συνυπάρχουν παθολογικές καταστάσεις και από τις δυο κατηγορίες, γεγονός που επιβάλλει την ολιστική προσέγγιση του ασθενούς τόσο από ειδικό ανδρολόγο όσο και από εξειδικευμένο σε θέματα σεξουαλικότητας ψυχολόγο ή ψυχίατρο.

Διάγνωση & Θεραπεία

Η διαγνωστική προσέγγιση του προβλήματος της στυτικής δυσλειτουργίας γίνεται από εξειδικευμένο ανδρολόγο και περιλαμβάνει ένα λεπτομερές ιατρικό και σεξουαλικό ιστορικό, τη συμπλήρωση ειδικών ερωτηματολογίων, κλινική εξέταση των έξω γεννητικών οργάνων, του μαστού και του προστάτη, δυναμικό υπερηχογράφημα πέους με πρόκληση στύσης (triplex πέους) και εργαστηριακό ορμονικό έλεγχο. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων οδηγεί στην αποκάλυψη του αιτίου που προκαλεί τη συγκεκριμένη σεξουαλική δυσλειτουργία και στη στοχευμένη αντιμετωπισή του.

Οι θεραπευτικές επιλογές που υπάρχουν στην εποχή μας για την αντιμετώπιση του προβλήματος είναι πολλές, ασφαλής και επιστημονικά τεκμηριωμένες. Φαρμακευτικά σκευάσματα (από του στόματος χρήση ειδικών χαπιών), ενδοπεϊκές ενέσεις, κρουστικά κύματα είναι θεραπευτικές επιλογές που μπορεί να δοθούν ως λύση είτε μεμονωμένα είτε συνδυαστικά.

Στις περιπτώσεις που η συντηρητική προσέγγιση αποτύχει, η χειρουργική θεραπεία με την τοποθέτηση ενδοπεϊκών προθέσεων προσφέρει οριστική λύση στο πρόβλημα. Ανεξάρτητα από τη τελική θεραπευτική αγωγή που θα επιλεχθεί και θα εφαρμοσθεί , ο στόχος παραμένει ο ίδιος: η επαναφορά του άνδρα στην κατάσταση που ήταν πριν την εμφάνιση του προβλήματος, πάντα με σεβασμό στις προσδοκίες του και τις επιθυμίες του. Οι επιλογές που έχουμε πλέον για να πετύχουμε το συγκεκριμένο στόχο είναι πολλές.

Άλλο ένα συχνό πρόβλημα είναι η μείωση της σκληρότητας της στύσης κατά την επαφή με τη σεξουαλική σύντροφο σε άνδρες που αυνανίζονται συχνά.

Τι συνιστούν οι Ειδικοί;

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι πιο πιθανό το στυτικό πρόβλημα να σχετίζεται με το άγχος επίδοσης και όχι με τον αυνανισμό. Κατά τον αυνανισμό ο άνδρας δεν ανησυχεί για την απόδοσή του, ή την ικανοποίηση της συντρόφου και κατά συνέπεια δε βιώνει το άγχος επίδοσης. Παράλληλα ο αυτοερεθισμός  και η ελεγχόμενα αυξανόμενη τριβή μπορεί να ανταποκρίνεται καλύτερα στις φαντασιακές εικόνες που χρησιμοποιούνται κατά τον αυνανισμό.  Στην περίπτωση αυτή, ο άνδρας είναι καλό να ζητήσει ιατρική βοήθεια, καθώς πλέον το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί πολύ εύκολα με φαρμακευτική αγωγή. Κάποιες φορές μάλιστα ίσως χρειαστεί να συμβουλευτεί επίσης κι έναν θεραπευτή σεξουαλικών διαταραχών.

Οι αντλίες, και τα χημικά χάπια επηρεάζουν τεχνητά και προσωρινά την ανέγερση. Από την άλλη πλευρά, η ΥΔΡΟΓΕΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του καθ. Kimura διευρύνει τα σπηλαιώδη σωμάτια και τους δίνει τη δυνατότητα να παρέχουν μέγιστη ροή αίματος ως απάντηση σε ένα σεξουαλικό ερέθισμα (π.χ. ένα αισθησιακό φιλί ή την εικόνα μιας συντρόφου που γδύνεται). Τα συστατικά που περιέχονται στην αγωγή έχουν ισχυρές διεγερτικές ιδιότητες. Η καθημερινή χρήση αυτών των ουσιών για 28 ημέρες έχει ως αποτέλεσμα οι άνδρες να κερδίζουν έως και 83% περισσότερη σεξουαλική ορμή ενω το πέος τους είναι πάντα έτοιμο για δράση.

Μύθοι και αλήθειες για τα μυστικά της καλής στύσης

Σεξουαλική Επιθυμία

Για να ξεκινήσει η σεξουαλική λειτουργία στον άντρα, είναι απαραίτητο να υπάρχει σεξουαλική επιθυμία. Συνήθως, η σεξουαλική επιθυμία του άντρα γίνεται αντιληπτή ως ορμή και συνοδεύεται από σεξουαλικές σκέψεις και φαντασιώσεις. Ωστόσο, πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η σεξουαλική λειτουργία μπορεί να πυροδοτηθεί, χωρίς να προϋπάρχει απαραίτητα η σεξουαλική ορμή, αρκεί να υπάρχει η πρόθεση του άντρα να αφεθεί στα σεξουαλικά ερεθίσματα, προκειμένου να ευχαριστηθεί. Το ότι οι άντρες έχουν πάντα επιθυμία είναι σαφέστατα ένας μύθος. Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, άγχος και συμπτώματα κατάθλιψης, δυσάρεστες προηγούμενες σεξουαλικές εμπειρίες ή ακόμη αίσθημα κόπωσης είναι συχνοί παράγοντες που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Φυσιολογική Ανατομία Πέους

Υπάρχουν Ουρολογικές παθήσεις που δυσχεραίνουν τη σεξουαλική επαφή για ανατομικούς λόγους. Η φίμωση είναι κλασική αιτία, όπου στην προσπάθεια να τραβηχτεί το δέρμα του πέους προς τα πίσω και να αποκαλυφθεί η βάλανος (κεφάλι) προκαλείται πόνος ή σε κάποιες περιπτώσεις είναι αδύνατο να γίνει λόγω ουλής στο δέρμα του πέους (πόσθη). Η αποκατάσταση του προβλήματος γίνεται είτε με λύση των συμφύσεων στα παιδιά, είτε με περιτομή, τη χειρουργική επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία και αφαιρείται το τελικό τμήμα του δέρματος του πέους (ακροποσθία). Οι κάμψεις του πέους, είτε είναι συγγενείς (δηλαδή ένας άνδρας γεννήθηκε έτσι), είτε όχι π.χ. μπορεί να οφείλονται στη νόσο του Peyronie (συνήθως μετά από τραυματισμό κατά την επαφή που σπάνια γίνεται αντιληπτός την ώρα εκείνη αλλά μήνες μετά όταν αρχίζει η κλίση με πόνο κατά τη στύση), το πέος έχει κλίση που μπορεί να ξεπεράσει και τις 90 μοίρες. Οι κλίσεις πάνω από 30 μοίρες συνήθως δυσχεραίνουν την επαφή και χρειάζεται χειρουργική αποκατάσταση με ειδικές τεχνικές ανάλογα με την περίπτωση.

Η τακτική χρήση του formelan διεγείρει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης, η οποία σας επιτρέπει να έχετε ισχυρή στύση ακόμα και όταν σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Τα Αγγεία του Πέους

Η στύση είναι ένα αγγειακό φαινόμενο. Τα δύο σηραγγώδη σώματα, οι 2 κύλινδροι δηλαδή που γεμίζουν με αίμα για να επιτευχθεί στύση, έχουν στο κέντρο τους από μια αρτηρία που διακλαδίζεται σε πολλές μικρές αρτηρίες, τις ελικοειδείς αρτηρίες. Όταν ένα νευρικό ερέθισμα φτάσει στο πέος, οι αρτηρίες διαστέλλονται και αυξάνει η ροή αίματος μέσα από τις ελικοειδείς αρτηρίες στα σηραγγώδη σώματα. Έτσι, αυξάνεται η πίεση μέσα στα σηραγγώδη που πιέζουν το φλεβικό δίκτυο που τα περιβάλλει. Με την πίεση αυτή το φλεβικό δίκτυο κλείνει, και η αύξηση της πίεσης γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, προκαλώντας σκληρή στύση. Τα γνωστά αίτια που φράσσουν τις αρτηρίες, – ότι είναι κακό για την καρδιά, είναι κακό και για τη στύση-, είναι αυτά που προκαλούν στένωση/απόφραξη πρώτα στις μικρές ελικοειδείς αρτηρίες και μετά στις μεγαλύτερες σηραγγώδεις αρτηρίες. Έτσι τα σηραγγώδη σώματα καταστρέφονται σιγά-σιγά από την ισχαιμία και δε μπορούν να πιέζουν το φλεβικό δίκτυο, Έτσι, το περιορισμένο αίμα που φτάνει στα σηραγγώδη διαφεύγει μέσω του φλεβικού δικτύου (δυσλειτουργία του μηχανισμού φλεβικής σύγκλεισης).

Η θεραπεία formelan επιταχύνει τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων που συνθέτει το οξείδιο του αζώτου στο σώμα. Ως αποτέλεσμα, το αίμα εισρέει αμέσως στο πέος και προκύπτει η στύση.

Παχυσαρκία, Υπέρταση και Σακχαρώδης Διαβήτης

Είναι γνωστή η σχέση της παχυσαρκίας με το μεταβολικό σύνδρομο αρχικά και το σακχαρώδη διαβήτη μετέπειτα. Το μεταβολικό σύνδρομο είναι ένα σύνολο μεταβολικών διαταραχών που οδηγούν αναπόφευκτα στην αθηρωμάτωση και στην καρδιαγγειακή νόσο. Σε αυτές περιλαμβάνονται η παχυσαρκία, η δυσλιπιδαιμία, η υπέρταση και ο σακχαρώδης διαβήτης. Κοινός παρονομαστής των διαταραχών αυτών είναι η παρουσία αντίστασης των περιφερικών ιστών (και κυρίως του μυϊκού ιστού) στη δράση της ινσουλίνης. Το μεταβολικό σύνδρομο και πολύ περισσότερο ο σακχαρώδης διαβήτης προκαλούν προβλήματα στη στύση. Πάνω από 40% των διαβητικών θα παρουσιάσουν πρόβλημα, ενώ 10 χρόνια με σάκχαρο αρκούν για να προκαλέσουν σοβαρό πρόβλημα στη στύση. Αυτά βέβαια, όταν ο άνδρας αμελήσει το πρόβλημα γιατί και εδώ η πρόληψη σώζει τις στύσεις.

formelan

Οι αντλίες οι επιμηκυντές και τα χημικά είναι πεταμένα χρήματα!

Οι αντλίες και οι επιμηκυντές είναι ακριβοί και αναποτελεσματικοί. Οι επαγγελματικές αντλίες για το πέος και οι επιμηκυντές κοστίζουν από 120 έως 200 ευρώ και αυτό δεν είναι κόστος μια φοράς. Μια συσκευή τέτοιου τύπου πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά τουλάχιστον για διάστημα 6 μηνών, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αντικαθίστανται τα φθαρμένα ή χαλασμένα μέρη και πολλές φορές προκύπτουν μεγαλύτερα έξοδα, απ’ ότι μια καινούργια συσκευή! Ακόμη και αν κάποιος έχει τα χρήματα, δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα αποκτήσει χάρη σε αυτή μεγαλύτερο μήκος και περιφέρεια του πέους του. Κατά κανόνα, οι μέθοδοι αυτές, λύνουν το πρόβλημα μόνο για λίγα λεπτά. Μετά το πέος επιστρέφει στο μέγεθός του.

Τα χημικά χάπια είναι ανθυγιεινά. Τα χημικά χάπια στύσης επιβαρύνουν εξαιρετικά το ήπαρ και μειώνουν την ικανότητα συγκέντρωσης. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιες λύσεις είναι ένας τρόπος να αντλούν χρήματα από τους άνδρες που βρίσκονται σε απελπισία και αναμένουν ένα γρήγορο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι για να αυξηθεί η επιθυμία για σεξ και να επιτευχθεί πλήρης διαθεσιμότητα για σεξουαλική επαφή και επιπλέον με ασφαλή τρόπο για την υγεία, πρέπει να επιλέξεις μία λύση που λειτουργεί αρμονικά με τη φύση. Οι περισσότερες μέθοδοι θα σου προσφέρουν σύντομα αποτελέσματα, τα οποία γρήγορα εξαφανίζονται. Το χειρότερο είναι, ότι αυτές οι μικρές στιγμές κατά τις οποίες το πέος σου θα είναι σκληρό, ισχυρό και μακρύτερο απ’ ότι συνήθως, θα σου κοστίσει πολύ στην υγεία.

Ακριβώς γι’ αυτό και η μακρομοριακή αγωγή του καθ. Kimura αποτελεί μια πραγματική επανάσταση στον αγώνα για τη μέγιστη μεγέθυνση του πέους και την σεξουαλική απόλαυση. Η αποτελεσματικότητα του FORMELAN έχει αποδειχθεί χωρίς αμφιβολία από το γερμανικό ερευνητικό κέντρο της Φρανκφούρτης. Ο καθ. Kimura συλλέγει συνεχώς υποψηφιότητες για βραβεία για την ερευνητική του ανακάλυψη, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για το Βραβείο Κομφούκιου

Τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα της αγωγής μιλούν από μόνα τους:

Η θεραπεία είναι ήδη διαθέσιμη στην λιανική πώληση με την ονομασία Formelan. Η φόρμουλα έχει τη μορφή απαλού υδροτζελ για το ευαίσθητο σημείο. Η χρήση του είναι δυνατή αμέσως πριν την επαφή – τότε ενισχύει επίσης την εμπειρία της συντρόφου. Το τζελ FORMELAN δεν βλάπτει το προφυλακτικό ενώ είναι απολύτως ασφαλές για τον οργανισμό, όπως αποδεικνύεται από πρόσθετες έρευνες του γερμανικού ερευνητικού κέντρου στην Φρανκφούρτη.

Οι μελέτες αυτές έδειξαν ότι η αγωγή έχει πάνω από 98% αποτελεσματικότητα. Χάρη σε αυτή, άντρες ηλικίας 27-89 ετών, επέτυχαν σε μόλις 28 ημέρες θεαματικά αποτελέσματα, παρατείνοντας το χρόνο στύσης τους κατά μέσο όρο 72,9%. Ανεξάρτητα από την ηλικία και το βαθμό σεξουαλικής απόδοσης πριν από την αγωγή.

Μετά από 28 ημέρες αγωγής, οι συμμετέχοντες στην έρευνα άντρες δήλωσαν ομόφωνα ότι βίωναν πιο έντονο σεξ, ενώ είναι σε θέση να προσφέρουν στη σύντροφό τους μέχρι και 5 οργασμούς κατά τη διάρκεια μιας συνουσίας.

 • 1η εβδομάδα – συμπλήρωση ελλείψεων μεταβολιτών και καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων του πέους από τοξίνες – βελτίωση της στύσης, επιμήκυνση του πέους κατά 2-3 cm
 • 2η εβδομάδα – 53,7% αύξησης της λίμπιντο και αύξηση της τεστοστερόνης σε 9 νανογραμμάρια – μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση
 • 3η εβδομάδα – περαιτέρω μεγέθυνση του πέους κατά 4,1 cm, πάχυνση της περιφέρειας του μορίου κατά 26,2%
 • 4η εβδομάδα – μέγιστη μεγέθυνση του πέους – ακόμη και 6,3 cm, 370% πιο έντονο σεξ

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

formelan

Το Formelan μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 30th May 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Formelan, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Το «XTRAZEX» διορθώνει προβλήματα στη σεξουαλική διέγερση σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας και βοηθάει στην παράταση της σεξουαλικής επαφής σε περίπτωση πρόωρης εκσπερμάτωσης.

read more
BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Εφαρμόστε το BigLover στο πέος σας κάθε μέρα, κάνοντας κινήσεις μασάζ, κατά τη διάρκεια του μήνα. Για να εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε την BigLover 30 λεπτά πριν την σεξουαλική συνεύρεση.

read more
EffectEro για την ενίσχυση της ανδρικής στύσης, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

EffectEro για την ενίσχυση της ανδρικής στύσης, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Το EffectEro επαναφέρει τα επίπεδα των αρσενικών ορμονών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στη λεκάνη και αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, παρέχοντας μια σταθερή και μακρόχρονη στύση.

read more

Pin It on Pinterest

Share This