Rhino Gold Gel για τη μεγέθυνση του πέους, Ελλάδα, σχόλια, φόρουμ, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Διαχειριστής
June 16, 2021

Μεγέθυνση πέους με Φυσικό τόπο χάρη στο Rhino-Gold-Gel

 

Μια επαναστατική ιατρική ανακάλυψη για την αύξηση του μεγέθους του πέους και τη βελτίωση της σεξουαλικής δύναμης με βάση το θρυλικό εκχύλισμα ρίζας maral σε συνδυασμό με το διάσημο εκχύλισμα κόκκινης ρίζας και τζίνσενγκ. Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός των συστατικών αυξάνει φυσικά το μέγεθος του πέους, ενεργοποιώντας ενεργά την ανάπτυξη του ιστού και της κυκλοφορίας του αίματος. Επιπλέον, αυξάνει τη λίμπιντο, διεισδύοντας ήπια στο δέρμα και προστατεύοντάς το από το 99,9% των μικροβίων. Η παραγωγή του τζελ ελέγχεται αυστηρά καθημερινά από πιστοποιημένους ειδικούς.

Έχει αποδειχθεί ότι η φόρμουλα του Rhino Gold Gel λειτουργεί πιο γρήγορα και πολύ περισσότερο σε βάθος. Η διαδικασία κατασκευής τίθεται υπό αυστηρό έλεγχο. Περισσότεροι από 7.000 άνδρες έχουν ήδη αυξήσει το μέγεθος του πέους τους!

Η Καινοτόμος συνταγή για την καταπολέμηση της ακράτειας ούρων

  • μπορεί να ενισχύσει με φυσικό τρόπο το ουροποιητικό σύστημα
  • έχει μακροχρόνια και ασφαλή δράση
  • βοηθά στην ανακούφιση των επαίσχυντων παθήσεων

rhino-gold-gel

Εγκεκριμένο από ειδικούς Ανδρολόγους

  • Αξιοπιστια 99.8% 99.8%
  • αποτελεσματικοτητα 96.8% 96.8%
  • ασφαλεια 98.1% 98.1%
  • τιμη 97.8% 97.8%
  • Συνολικη βαθμολογια 98.2% 98.2%

Για το rhino-gold-gel είναι το καλύτερο προιόν μεγένθυσης του πέους;

Για πολλούς άνδρες, το μέγεθος του πέους έχει σημασία. Η επιθυμία για μεγέθυνση είναι φυσιολογική. Για αιώνες, το εκχύλισμα από Περού Maca έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική για τη βελτίωση της σεξουαλικής ισχύος και τη μεγέθυνση του μεγέθους του πέους. 

Η σεξουαλική σας ζωή θα φτάσει σε νέο επίπεδο, η ευαισθησία και η αντοχή σας θα βελτιωθούν σημαντικά, έτσι εσείς και οι κυρίες σας θα ζήσετε μια εξαιρετική ευχαρίστηση κάθε φορά που κάνετε σεξ. Θα είστε πάντα έτοιμοι για δράση! Συνιστώ το Rhino Gold Gel σε κάθε άνδρα, επειδή αυξάνει πραγματικά το μέγεθος του πέους σε αντίθεση με άλλα χάπια και συσκευές. Λειτουργεί πραγματικά!

Να θυμάστε όμως – οι αλλαγές στο πέος σας θα είναι μόνιμες και δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο προηγούμενο μέγεθος. 

rhino-gold-gel

Ποιο μέγεθος πέους, όμως, θεωρείται φυσιολογικό;

Σε ένα νοσοκομείο της Ιταλίας, μέσα σε μια περίοδο δυο χρόνων, 67 άνδρες ζήτησαν τη χειρουργική διόρθωση του μικρού τους πέους, ενώ όλοι στην πραγματικότητα είχαν πέος φυσιολογικού μεγέθους.

Εκτιμάται μάλιστα ότι το 45% των ανδρών επιθυμεί μεγαλύτερο πέος, ενώ το 85% των ετεροφυλόφιλων γυναικών που δηλώνουν ικανοποιημένες με το πέος του συντρόφου τους. Ερευνητικά ευρήματα έχουν δείξει ότι πολλοί άνδρες ανησυχούν για το μήκος του πέους τους σε στύση, ενώ επίσης πολλοί ανησυχούν για το μέγεθος του όταν είναι χαλαρό. Πως μπορεί λοιπόν κανείς να ξέρει εάν το πέος του είναι φυσιολογικό, μικρό ή υπερβολικά μεγάλο; Δεν έχει παρά να το μετρήσει.

Πώς γίνεται η μέτρηση του πέους;

Ο πιο αξιόπιστος τρόπος μέτρησης λέγεται SPL (stretched penis length) και αναφέρεται στο μήκος του πέους όταν είναι τεντωμένο, ενώ βρίσκεται σε χάλαση. Σύμφωνα με μελέτες όπου οι συμμετέχοντες ήταν νέοι ενήλικες των οποίων η στύση προκλήθηκε από ενδοσηρραγγώδεις ενέσεις, όσο μεγαλύτερο είναι το πέος του άνδρα κατά την SPL, τόσο μεγαλύτερο είναι όταν βρίσκεται σε στύση.

Για να προχωρήσει λοιπόν ένας άνδρας σε μια SPL μέτρηση πρέπει να τοποθετήσει ένα χάρακα στη βάση του πέους, πάνω στο ηβικό οστό όταν αυτό είναι σε χάλαση. Εάν η μέτρηση γίνει από το σημείο στο οποίο το πέος διαχωρίζεται από το όσχεο θα χαθούν πολύτιμα εκατοστά. Στη συνέχεια, με απαλές κινήσεις, αλλά κρατώντας σφιχτά το πέος θα προσπαθήσει να το τεντώσει μέχρι το όριο του. Η μέτρηση γίνεται από το ηβικό οστό έως την άκρη του τεντωμένου πέους.

Αλήθειες και βιώματα από την χρήση του rhino-gold-gel

Κώστας Αρχιμήδης, 33

Έχω κερδίσει 4 εκατοστά σε ένα μήνα. Η φίλη μου ήταν σαφής ότι δεν ήταν αρκετό. Αναστατώθηκα πολύ, αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι καλύτερο για μένα να γνωρίζω το πρόβλημα και όχι μια μέρα να ανακαλύψω ότι με απάτησε. Βρήκα αυτό το τζελ και άρχισα να το χρησιμοποιώ. 

Πάνος Δρούσας, 54

Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι είμαι παππούς και θα παραμένω σεξουαλικά ενεργός. Ωστόσο, ένας φίλος από την λέσχη ψαρέματος μου είπε για το Rhino Gold Gel. Από τότε, δεν έχω χρόνο για ψάρεμα. Η σύζυγός μου και εγώ ξανακερδίσαμε όλα αυτά τα χαμένα χρόνια. Συσήνω ανεπεπιφίλακτα το rhino-gold-gel για αποτελεσματική μεγένθυση ΠΕΟΥΣ.

rhino-gold-gel

Τα Συστατικα του Rhino Gold Gel που βοηθούν στην βελτίωση των σεξουαλικών επιδόσεων!

ΠΕΡΟΎ MACA
Βελτιώνει την ικανότητα του σπηλαιώδους σώματος στο πέος να γεμίζει με αίμα και ενισχύει την ελαστικότητά του, αυξάνοντας αναλογικά το μέγεθος: του μήκους, της περιφέρειας και της βαλάνου του πέους. Το μάκα (maca ή Lepidium meyenii) ανήκει στα σταυροειδή λαχανικά και φύεται αποκλειστικά στις Άνδεις του Περού. Το φυτό ευδοκιμεί σε μεγάλο υψόμετρο (στα 3.500-4.500 μέτρα), σε ιδιαίτερα δύσκολες κλιματικές συνθήκες με δυνατό ήλιο, υψηλές θερμοκρασίες την ημέρα και χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα. Το βρώσιμο μέρος του φυτού είναι η ρίζα του που απαντάται σε διάφορα χρώματα όπως λευκό, κίτρινο, ροζ, κόκκινο και μαύρο. Υπάρχουν περί τις 13 ποικιλίες αλλά η πιο κοινή είναι το κίτρινο μάκα.

L-ΑΡΓΙΝΊΝΗ
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στη λεκάνη και αυξάνει τη ροή του αίματος στο πέος, παρέχοντας μια σταθερή και μακρόχρονη στύση. Η αργινίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της πέψης των πρωτεϊνών. Συμμετέχει σε πολλές μεταβολικές διεργασίες, όπως στην απομάκρυνση της αμμωνίας από το σώμα, στην κυτταρική διαίρεση και στην πρωτεϊνοσύνθεση. Μια από τις βασικές δράσεις της είναι η προστασία των αγγείων από τη θρόμβωση και η καρδιοπροστασία. Επίσης, η αργινίνη αυξάνει την αντοχή στην άθληση και τον μυϊκό όγκο, και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΝΤΑΜΙΆΝΑ
Επαναφέρει τα επίπεδα των αρσενικών ορμονών και αυξάνει την παραγωγή σπέρματος. Η Νταμιάνα (Turnera diffusa – damiana) είναι ένας μικρός θάμνος που ευδοκιμεί στη Κεντρική και Νότια Αμερική, το Μεξικό και την Καραϊβική. Οι καρποί της έχουν τη γεύση σύκου, ενώ τα μικρά κίτρινα άνθη της είναι πολύ αρωματικά (το άρωμα τους θυμίζει το χαμομήλι). Το φυτό, σε πλήρη ανάπτυξη, μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 2 μέτρα, ενώ τα τα φύλλα του μπορούν να φτάσουν σε μήκος μέχρι και τα 25εκ.

ΜΟΥΊΡΑ ΠΟΥΆΜΑ

Χαλαρώνει, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ευαισθησία. Μειώνει το χρόνο αποκατάστασης μετά την εκσπερμάτωση, μειώνοντας το στα 7 λεπτά. To Muira Puama προέρχεται από θάμνο που μεγαλώνει έως 5 μέτρα και παράγει λουλούδια με έντονο άρωμα γιασεμιού, σε τροπικό δάσος της Βραζιλίας. Η σκόνη γίνεται από τις ρίζες και το φλοιό του δέντρου. Το όνομά του σημαίνει ‘ισχυρό ξύλο’ και είναι περισσότερο γνωστό ως αφροδισιακό.

Στυτική δυσλειτουργία

Είναι, άραγε, ένα πρόβλημα-ταμπού; Πόσοι άντρες πάσχουν παγκοσμίως από στυτική δυσλειτουργία; Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για το μέλλον; Έγκυρες επιδημιολογικές μελέτες δείχνουν ότι το έτος 1995 υπήρχαν περίπου 152.000.000 άνδρες με στυτική διαταραχή, ενώ στα χρόνια που διανύθηκαν ο αριθμός εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 420.000.000 το έτος 2025.

Ένας στους είκοσι νέους άντρες ηλικίας κάτω των 40 ετών παρουσιάζει πρόβλημα, ενώ μεγαλώνοντας τα ποσοστά αυξάνονται σε τέτοιο βαθμό ώστε στην ηλικία των 60 και άνω να υπάρχει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας σε έναν στους πέντε άντρες.

Στην Ελλάδα, η εκτίμηση είναι πως υπάρχουν πάνω από 400.000 άντρες που αντιμετωπίζουν και βιώνουν το πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα με κάποιες μελέτες, στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει μεγάλη αύξηση στο οξύ πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας.

Κάποιοι από τους λόγους μπορεί να είναι η αύξηση βάρους, οι διατροφικές μεταβολές, το άγχος, το κάπνισμα, ο σακχαρώδης διαβήτης και άλλα.

Ως στυτική δυσλειτουργία χαρακτηρίζεται η αδυναμία επίτευξης στύσης με αρκετή σκληρότητα και διάρκεια ώστε να επιτευχθεί ικανοποιητική σεξουαλική επαφή.

Το Rhino Gold Gel αναπτύχθηκε από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και η παραγωγή του ελέγχεται αυστηρά καθημερινά από επιστήμονες. Το Rhino Gold Gel είναι η μόνη εναλλακτική λύση της χειρουργικής επέμβασης και είναι απολύτως ασφαλές! Ο συνδυασμός των μοναδικών συστατικών του αυξάνει φυσικά το μέγεθος του πέους έως και 4-5 εκ. τον πρώτο μήνα και επίσης προστατεύει από το 99% των βακτηριδίων.

50% Έκπτωση - Λήγει σε

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

rhino-gold-gel

Το Rhino Gold Gel μπορείτε να το αγοράσετε στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή.

Η έκπτωση 50% ισχύει μέχρι τις 17th June 2024

 

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην προλάβετε την μειωμένη τιμή, αλλά και να έχει εξαντληθεί το Rhino Gold Gel, λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μην χάσετε άλλο χρόνο, αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την ζωή και το σώμα σας.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Διαβάστε ακόμη σχετικά άρθρα!

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Formelan gel μεγεθύνει φυσικά το πέος, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, παρενέργειες, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τρόπος εφαρμογής

Η φόρμουλα formelan έχει τη μορφή απαλού υδροτζελ για το ευαίσθητο σημείο. Η χρήση του είναι δυνατή αμέσως πριν την επαφή – τότε ενισχύει επίσης την εμπειρία της συντρόφου.

read more
Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Xtrazex θα ξεκλειδώσει τη σεξουαλική δυναμική σου, σχόλια, reviews, φάρμακο, amazon, skroutz, δοσολογία, συστατικά, απάτη, πιθανές παρενέργειες, τιμή

Το «XTRAZEX» διορθώνει προβλήματα στη σεξουαλική διέγερση σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας και βοηθάει στην παράταση της σεξουαλικής επαφής σε περίπτωση πρόωρης εκσπερμάτωσης.

read more
BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

BigLover για αύξηση πέους, Ελλάδα, σχόλια, reviews, φόρουμ, amazon, skroutz, που να το αγοράσετε, τιμή, απάτη, πιθανές παρενέργειες

Εφαρμόστε το BigLover στο πέος σας κάθε μέρα, κάνοντας κινήσεις μασάζ, κατά τη διάρκεια του μήνα. Για να εξασφαλίσετε το μέγιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε την BigLover 30 λεπτά πριν την σεξουαλική συνεύρεση.

read more

Pin It on Pinterest

Share This